prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

datelinka

aaaaale lost, si sikovny, logicky rozmyslajuci, scitany chlapec, raz im vsetkym dokazes, ze je v tebe ovela viac, ako vidia teraz. a predbehnes vsetky dcerky a synkov znamych svojich rodicov. ver mi :-)

lost

jajka001_ - nienie, neznela si tak (ze som to myslel v zlom) ale to len pre aj ostatnych som myslel, teda ze to nemyslim v zlom.

No napriklad, ako to chodi - velmi im prekaza ked sedim za PC (aj ked tu nie som dobrovolne), mam vstko obmedzene tak do 23-24hod, potom uz musim ist spat, rano nemozem spat dokedy sa mi zachce, ked sa im nieco nedari tak to prenasaju aj na vsetko co robim - stresuju, zakazuju, pridavaju ulohy, vadi im ze tam zostala omrvinka po vysavani, alebo ze zostala cmuha po umyvani podlahy, vadi im to ze nemam pracu, a ze si mozem robit velke nic (moja praca totiz nie je hmatatelna), ked raz za mesiac idem do macdonaldu na hranolky, uz som "hranolkovy kral", vadi im ze nechodim pravidelne von s kamosmi, zevraj nemam kamosov a podobne, to som uviedol len take co ma prave napada, ale najzarazajuce su take tie anomalie spravania, ktorim niekedy ani ja sam nerozumiem, napriklad ze brat dostane zlu znamku a ja som navine ze som ho nenaucil dobre (ale doma to este vedel), alebo ked sa raz stane nieco zle (mojou vinou) tak to opakuju stale dokola (doslova roky roky roky)... stale ma prirovnavaju k dceram a synom ich kamaratov, teda mojim rovesnikom ze aky som blby, nic neviem, beru od nich len pozitiva, zabudaju na ich negativa...

:D:D:D

mozno je to aj vo viacerych domacnostiach podobne, ale niekedy neviem neviem :)

bingham

hmm...ale to tu rozoberate :DDD

lost....kolko zaujimavych indicii na svoj vek si nam dal :DDDD stacilo to napisat aj jednoduchsie :))

mamamiaaa

dobry vecer vsetkym,
mam 39 a temu som zacala pre to ze mam v praci problem... kolega ma 26 povedal ze este nemal nikdy babu, no je to taky popletko dlho sa jeho reči nedajú pocuvat neda, to bolo asy tak spred roka..
a teraz ma nenormalne ocami sleduje, ma neprimerane narazky na moje oblecenie,vystrih a podobne, ja som nikdy nedavala nejaky dovod na to aby si myslel ze JA...som vydata a ja partnera mam, ale preco si takyto nadrzanci nemozu najt nejake dievca ....
a mas pravdu dodnes byva pri rodicoch a vsetko je pravda co povedal jeho otec, no počuvat ho, je no hrozne

datelinka

jajka a to diktovanie rodicov, co mas ako najlepsie spravit, poznam tiez. ale som samostatna, nehadam sa, beriem to ako nazor, ale vyberam si, co uznam za vhodne :-)

datelinka

lost, nevravim o opustani hniezda. vtedy uz rodicia nemaju na teba taky dosah, takze uz ti nebudu urcovat co, ako a kedy :-) pisala som prave o spolocnej domacnosti. kazdy z nas uz urcite pocul aspon raz vetu - kym byvas pod mojou strechou, chcem vediet kde si a kedy prides :-) za tym nie je nic ine, iba strach rodica o dieta.
citali alebo poculi ste tento tyzden o troch 23-rocnych chalanoch, ako sa "zabavali" s pyrotechnikou? o tom to je, ze aj davno "dospeli" (na papieri) robia hluposti. mam po tridsiatke a toto by ma nenapadlo robit. citim ten rozdiel v zodpovednosti voci samej sebe a svojim blizkym pred 10 rokmi a teraz.

lost

Coskoro budem mat tolko, kolko mal Abraham Lincoln ked sa prestahoval do Illinoisu, a tolko kolko mala Mary Todd, jeho manzelka ked ju stretol, to cislo je aj poradovnik vstupu statu Illinois do USA :D

To cislo sa da pouzit aj na Alberta Einsteina, v tom roku (19xy) totiz dostal Nobelovu cenu za fyziku :)

Alebo sa to da vyjadrit aj takto:
1+2+3+4+5+6