prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

omnia899

lost: myslím si, že nie si sám, konkrétne moja mama je tiež taká "psycho". Mám 23 a moja matka si myslí,že som neschopná a správa sa ku mne ako k decku. Pri tom som normalne študovala,teraz mám prácu, neflákam sa, jednoducho nechovám sa nezodpovedne vzhľadom k mojmu veku. Ale stále mi vyhadzuje na oči deti jej kamarátok. Kde kto všade bol,aké krajiny precestoval, koľko si zarobil a neviem čo všetko ešte. A keď sa náhodou stane menšia nehoda, napr. ked mame niečo padne a rozbije sa to, tak je to moja vina :D, neviem...možno mam schopnost hýbať vecami vo vedlajšej miestnosti a rozbíjať ich :DDD. Kazdopádne už viac ľudí mi potvrdilo, že správanie mojej matky nie je celkom v poriadku,takže niečo na tom bude, ale po toľkých rokoch som si už zvykla a ignorujem to, jednoducho povedané, ked začne na mňa pindať tak ju "odfajčím" :D a je ticho. Ľudia sa až niekedy čudujú ako môžem byť taký flegmatik, ale svoje tajomstvo im neprezradím. :DDD

lost

beskyd - ale prave ta "sloboda" respektive nelimitovanie sa na pocet partnerov, tj: "kazdy s kazdym" je viac nebezpecne ako samotny limit (cirkev napriklad).. predstav si ako by to vzeralo ak by nikto nemal zabrany (len taky jednoduchy priklad : nasi opaleny spoluobcania).
Iste ze normalny clovek s dostatocne vysokym IQ vie co robi, ale dnes to pomaly vyzera tak ze sa partner strieda castejsie ako rocne obdobia, z dlhodobeho hladiska to potom vyzera tak, ze pomaly nie je mozne si najst partnera/partnerku takeho/taku, ktory/a by nebol/a pouzity/a uz aspon tolko krat, kolko ma rokov :D
Aspon mne to pripada dost drsne a to mi ver ze mam silny zaludok ;)
Tu mi to ale proste vadi. :D

Ale 100 ludi - 100 chuti, ak by bol kazdy rovnaky, tak by bol svet asi celkom nudny, ale kazdy je relativne slobodny, cize prakticky mi jedno kto sa ako sprava.

Je to komplikovana tema :D

beskyd

haha, podla mna uhlie to nahodou pochopil:)) teda neviem ci konkretne datelinku, ale zenske spravanie urcite:)..ak teda mozem trocha generalizovat..
.
fgf, mne napriklad pride dekadentne ked niekto zvonka ma snahu zasahovat do slobod inych a diktovat normy spravania, teda okrem zakonodarnej moci.. teda mi pridu dekadentne vsetky cirkvi a vymyvanie mozgov komerciou, modou, mediami a konzumom ako takymi, ale co si robia dvaja ludia v posteli a ake pohnutky ich k tomu vedu, to je podla mna ich vec. nezabudaj ze dnes tu mame HAK a teda zenske si mozu dovolit to, co kedysi nemohli a museli davat sakra pozor koho k sebe pustia, dnes tu tento limit nie je, neda sa ocakavat nejaka tendencia k stabilite vztahov nakolko cloveku je prirodzene spravat sa pudovo.

uhlie

Datelinka, chces tym teda povedat, ze tvoj partner by okrem uspokojovania pudov mal mat aj kopu penazi, aby si bola spokojnaa?

datelinka

suhlas, fgf, je to take animalne, pudove. stale sa tvarime, ze clovek je nieco viac, ale v tomto sme presne na jednej urovni so zvieratami. aj ja som ta naivna, alebo narocna, ktorej nestaci uspokojit len tieto pudy ...

fgf

no dobre, ale mne to ajtak pride take dekadentne, ked dvaja maju sex a nic k sebe necitia..ako zvierata..no co uz, asi som zo starej skoly

beskyd

FGF, romantici hynu alebo koncia frustrovani a s depresiami ked zistia ako ludia funguju, ako funguju vztahy medzi ludmi, co je motivom toho ze niekto sa tvari ze ta ma rad atd atd. zivot je program, nie poezia..a zblaznit sa snad nechceme:)
.
o nezavaznom sexe si myslim ze je to dohoda dvoch (alebo viacerych) ludi a ked nezasahuju do prav a slobod inych, je to ok. vlastne vsetko co nezasahuje do prav a slobod inych je ok, moja sloboda konci tam kde zacina sloboda ineho cloveka. tym nechcem povedat ze by som praktizoval nejaky sex, tu na okoli zrovna nie su zenske podla mojho vkusu ale v zasade nemam nic proti. skor si myslim ze v dnesnej dobe straca vyznam institut rodiny, ked vezmes do uvahy spolocensky kontext, zistis, ze je vyvojom prekonany...

lost

Snazia sa machrovat :D
Alebo si nevedia najst ziadnu, alebo maju prepnute v hlave.
1% chlapov hore dole to bude robit stale :D
tazke pripady...