ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
Možno, tak ako ja, niektorí len zatiaľ nenašli tú pravú a kľudne ostanú dlho i sami. :)
beskyd, ty si taky romantik, co si ty myslis o nezavaznom sexe, ktory sa v poslednom case siri ako pliaga? mimochodom cela tato tema je depresivna, kazdym dnom sa mi zda, ze tento svet je vo vacsich a vacsich sr... a moja krehka dusa to neznesie..
no vsak to Jajka.Na zaciatku som pisala,ze si chcu proste len uzit,nepocuvat otazky a podozrievanie.Aj ja som taka bola a kazda je taka.Chlapi su ini.Oni si len vyrazia a my ich uz podozrievame z nevery.Toto som ja mala ale pred vela rokmi dozadu.Teraz to mozno funguje uplne inak.Boze,bojim sa toho,ako to bude o dalsich 10 rokov.
ale otazka bola, ze su bez zeny, cize bez vztahu
Ja neviem preco tu niekto riesi byvanie...Ja som sa vydala skoro 27 rocna a byvala som dovtedy u mamy.Financne som prispievala aj na domacnost a aj na stravu.Jasne,maminka sa starala skoro o vsetko,ale...Tomu istemu sa nebudem branit a protestovat ani ja.Moj syn,ak nam bude prispievat,nech s nami byva aj do tych jeho 31,5 roka.Potom to mozno pocka aj na neho s jeho detmi.Ale budem verit,ze potom,ked sa raz ozeni a najde si partnerku,bude ukludneny,vyblazneny.Uz tu to tiez bolo spomenute chlapom,ze si chce proste len uzit,kym ma cas.A s tym sexom?Nemusi to byt lahka zena,alebo kur...ik,ak maju spolu len nezavazny sex,pokial su opatrny.Mam vela znamych,ktori sa zenili neskor,aj po 31,5,ale teraz si uzivaju rodinu.Jasne,ze su aj vynimky,ale...Ak nie je clovek vybureny,vyblazneny a ozeni sa,vacsinou ho to pocka neskor.
ono to funguje takto - cim viac posluchas, tym viac od teba budu žiadať. musis si dat pozor aby to ostavalo v tych normalnych medziach.
datelinka - ou :) tak dakujem velmi pekne :) :)
jajka001_- s tym rezimom na 100% (podlaha) to dava ovela vacsi zmysel :) tak to este uznam noo :D .. v podstate zase v tom maju pravdu :D
lost, datelinka to mysli vazne. podla toho ako rozmyslas, ako pises a ako reagujes :-)
datelinka - to myslis vazne ci len sarkasticky? :)
.. ani mi nejde tak o predbiehanie sa, mne je uplne jedno ako sa komu dari, prajem im co najviac :) ja mam svoje ciele urcene na zaklade mojich snov a predstav a mojich schopnosti. Vonkoncom nepotrebujem nikomu nic dokazovat, prakticky nikdy som sa nevychvaloval, nevidim v tom ziadny prinos, skor naopak (magnet na falosnych ludi, zbytocna az nebezpecna pozornost). Som rad ze zostanem v tej priemernej vrstve spolocnosti, ale mat eso v rukave vzdy potesi :)
vsetko v norme, az na to prirovnavanie, to im zatrhni :) a ze si starsi brat, no co uz, aspon si vzorom pre mladsieho :)
vidis, toto je zaujem rodicov, snazia sa aby si mal rezim, aby si nezlenivel, aby si robil veci na sto percent - ta podlaha. a to ako to prehanaju (som uz matka, tak to chapem ) je zas to co ta bude hnat robit si veci po svojom a zariadit si vlastne byvanie