prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

beskyd

nepopalil, staci si vsimat ludi, pocuvat, byt pozorny, nic viac. ale chapem ze mnohi sa potrebuju popalit a mnohi sa aj tak nepoucia:)

beskyd

heheheh:) v dnesnej dobe sa viazat? to nemyslis vazne:) nemyslim si ze su chori, ale mozno vnimavi voci okoliu. a kto si trocha vsima ludi, resp. zenske najma vo vacsich mestach, ten pochopi ze vkladat cit do cloveka nie je zrovna bohvieco.

jajka001_

kolko mas rokov?
ja mam 30 a vzdy ked som s mamou ma tendencie ma usmernovat co mam ako robit :)
tym uletom z hniezda sa netrap ved deti sa vzdy vratia :)

lost

Ale tu predstavu ze by ma vlastne deti opustali si neviem ani predstavit, kedze som ich vychovaval 20 rokov a stale boli pri mne..
Tak ale skor ci neskor ta chvila prist musi, ked deti "vyletia" z hniezda.

Viem ze to moze byt pre nich tazke a tak... ale zase na druhu stranu preco by som sa s tym mal nechat "mimitovat", respektive, ak nebudem s nimi zit, tak nebudu vidiet moje "chyby" a ked budem viest uspesny samostatny zivot, mozno si pomyslia ze "on to naozaj dokaze" a ulavi sa im, padne im kamen zo srdca ze ma dobre vychovali a mozno budu aj oni stastnejsi :)

lost

datelinka - je to mozne, ale odkial beru tu istotu ze oni vedia co je lepsie (pre mna samotneho), respektive odkial vedia ze ich nazory su prave tymi najpsravnejsimi a preco mi neveria ze sa o (nielen) seba dokazem postarat aj sam :)
- mam isty pohlad na svet, ktory mi tazko niekto zmeni (nepatrim do stada, nerobim takmer nic co nechcem)
- nikto na mna nema ziadny vplyv, takze nedokaze ma poakzit
- nikto si ma nemoze kupit
- nie som debil, aby som si znicil zivot zavistlostami
- viem odhadnut co je dobre a co je zle (pre mna a pre mojich blizkych a okolie)

Moji rodicia spravili dost chyb za posledne 2 roky, (od kedy som zacal mysliet sam za seba), cize preto si myslim ze nedokazu mysliet aj za mna. A robia ich stale, ale poucit sa nechcu.

Samozrejme, aj ja mam mylne alebo chybne predstavy a rad si vypocujem kazdy nazor, ale najskor ho aj sam zhodnotim ci je (+) alebo (-) .. ale nemam rad ak sa ma niekto snazi presviedcat tam, kde som si absolutne isty (a viem to matematicky dokazat) ze mam pravdu.

Hodim aspon jedem maly priklad.
Fajciar poucuje uradnika ze sedenie PC skodi.
"Vodu kazu, vino piju"

datelinka

lost, tie limity rodicov vychadzaju z jedineho - zo strachu o vlastne dieta. ked s nimi byvas, beru ako povinnost vediet co robis, ako sa spravas, kedy prichadzas a podobne. to sa tazko vysvetluje, rodicovske citenie, to kazdy najlepsie pochopi, az ked sa sam stane rodicom.

jajka001_

no ved povedz ako to u vas chodi :) viem ake je to byvat s rodicmi. je to chvalabohu hnacia sila pre mladych osamostatnit sa :) len ked to nejde tak to nejde
viem ze si to nemyslel v zlom :) zniem tak? sorry

lost

jajka001_ - nie, ale je to moj prvy a najdolezitejsi ciel, cize na to tvrdo pracujem :D

Ako nemyslel som to v zlom, ked si precitam svoj prispevok este raz mozno to tak vyznie.

Ak to v domacnosti klape, tak je to aj vyhodne financne + strategicky (vypomoc, ak to rodic/dieta potrebuje), ale ak rodicia nie su schopny pochopit ze 21 rocneho nemozu limitovat v tom co robi, tak ine vychodisko nevidim.

Ak sa s niekym rozpravam ako to u nas doma chodi, ludia si myslia ze si robim srandu :D

datelinka

lost, mas pravdu, lenivost su prave tie extremy, ktore posuvaju tu priemernu hodnotu veku vyssie, prave tam kde je. a to su uz styridsiatnici +.