prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

lost

Verim z toho ale to FINSKO - ze 23 a 22 rokov...

Ak tam predavacka v supermarkete zarobi 2 az 3 tisic eur, tak preco nie :D
(Ceny nie su vyssie ako 2 krat tie nase)

Este aj Dansko na tom bude velmi podobne.

lost

Do 31,5 roka :-O

Hooohoohohohohoh :D to mam este casuuu :D

Ale teraz vazne, nevydrzal by som :)

Tak ten prieskum je bud pofiderny, alebo su ti chalani lenivy, alebo neviem.

Je sice pravda ze je to na Slovensku velmi tazke financne, ale zase podla mna 31,5 roka - to uz je pohodlnost ;)

Neviem ako extremne benevolentnych maju rodicov, ale mne to pride otravne ked musim upratovat, ist do obchodu, a odpovedat na otazky, kedy len oni chcu.

Samozrejme ze ak by som bol sam, musel by som toho obit ovela viac, ale ved to je lahke :D inymi slovami, za tu slobodu to stoji :D

Najradsej by som zil sam uz od 21,5 roka :D

Nebude 31,5 preklep? Alebo ak ziju v dvojgeneracnom dome dosmrti, nepocita sa to ako "s rodicmi" ?

No po krize to bude aj 40 rokov asi :D

Hnedoocka30

Mne pride normalne, ak muz/zena neskoci do manzelstva skoro. Ja osobne som sa vydavala v 20tich a teraz o 7 rokov starsia viem, ze som nato bola prilis mlada. Pokial sa da, clovek by si mal uzivat, pobehat svet, nabrat skusenosti a potom, dostatocne "vyblazneny" - zalozit si rodinu a naplno sa jej venovat. Poznam vela parov, ktore vhupli do stavu manzelskeho mladi a potom sa len cudovali, ako sa ich a aj ich poloviciek osobnost dokazala do 30tky vyvinut.

rony26

jajka, neboj, aj chalanov to dost otravuje, otazky tohto typu...tam si len treba pripravit univerzalnu odpoved a je to

Uhlie

Podla mna to svedci o tom, ze rozmyslaju nad tym, ze preco by vyhadzovali peniaze za vlastny byt, ked v rodicovskom on aj jeho rodicia usetria. Nevidim na tom nic tazke na pochopenie aj ked uznavam, ze sa to moze niekomu zdar divne.

rony26

mimochodom takych poznam aj ja par, ze im este rodicia davaju tzv. vreckove...tak to zase nie...aj ked ja napr. neprispievam na domacnost priamo, ale mame dom, zahradu, mam na starosti dost veci, ktorymi si tu tzv. strechu nad hlavou odpracujem a zasluzim...vyvalovat sa doma na posteli a nech sa rodicia staraju, vsak to by ma ani nebavilo a asi ani ich :-) a ani si to neviem predstavit

datelinka

rony, urcite nie je potrebne vylepsovat statistiky. uz som napisala, ze nemam nic proti tomu, ak ziju rodicia s dospelymi detmi v jednej domacnosti.