prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

Giovanni

Aj ja som mlady a nehrniem sa do vztahu vobec.Zapacil sa mi single zivot a nepratrit ku niakej....Nie preto som sam,aby som si uzival so slapkami to nie,ale preto ze si mozem robit co chcem,ist kde chcem,nikto ma nekontroje,nikto mi nehovori ze nepozeraj sa na inu! teraz mozem kludne flirtovat,usmievat sa na dievcata ba aj na kofolu,kavu ich pozvat bez toho,aby daka dohliadala na mna ze kedy ju uz podvediem...a tento stav ma uz bavi 2,5 roka a neunudil ma,ale verim ze raz si najdem tu "pravu" a dovtedy sa isto nebudem urcite hrnut do vztahu len preto aby som daku mal to nie.

datelinka

vsak prave tu na zdravi som sa docitala o takych pripadoch, ze mlady vyuziva pohostinnost rodicov, nikde nepracuje, este ruku natiahne, aby mal za co "zit" ... nie je to normalne a urcite to nema vychovny efekt, nenauci cloveka vazit si peniaze a hospodarit s nimi.

rony26

nuz nepochybujem, ze je mnoho takych, ktori ziju s rodicmi z pohodlnosti, no ja aj ked uz mam vek nato aby som "opustil hniezdo" by som to teraz rozhodne nepovazoval za rozumne...preco aj? aby som vylepsil statistiky? alebo aby som nieco dokazoval svojmu okoliu? proste ked to bude potrebne, ked budem mat niekoho s kym budem riesit spolocne byvanie tak prosim...teraz by mi to prislo ako zbytocne vyhodzovanie penazi, penazi, ktore sa daju setrit a v buducnosti ovela lepsie vyuzit ako keby som ich teraz mal vyhadzovat za najomne...ale viem, ze klasicky pohlad je asi taky, ze ide o pohodlnych ludi, ktorych zivia rodicia a ktori nemaju ambicie...ale nie u vsetkych je to tak

jajka001_

no tak to by malo byt samozrejmosťou, ze prispieva. v normalnych rodinach to tak je. len v tych bohatsich to asi nevyzaduju - co nie je zas výchovné

datelinka

aj ja poznam, jajka. ale skor ako problem s byvanim to vidim tak, ze im je u rodicov dobre, ak sa osamostatnia, preberaju zodpovednost za chod donmacnosti, financovanie, udrzby, ostatne domace prace. u rodicov je vsetko jednoduchsie, a hlavne menej financne narocne.
ale ja neprotestujem, ludia si takto predlzia mladost a bezstarostny zivot, ak vedia rozumne nakladat s prostriedkami, tak su schopni skor nieco usetrit. preco sa hnat do zenby alebo zavazkov? kazdy kto ma viac ako 25 uzna, ze mlady clovek vo veku 18 alebo 20 rokov este len dospieva, aj ked oficialne je uz povazovany za dospeleho. mentalne vsak malokto je ozaj zodpovedny a rozumny natolko, aby robil zasadne rozhodnutia.
kazdopadne vsak, ak mlady clovek pracuje a byva u rodicov, mal by prispievat na chod domacnosti.

datelinka

zrejme ste citali clanok na www.topky.sk
v skratke, nasi muzi ostavaju zit v jednej domacnosti s rodicmi v priemere az 31,5 roka!!! aj to o niecom hovori.