prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

jajka001_

dokonalá? načo dokonalá? ked sa zalubiš, bude dokonalá aj ked nebude...len tá potreba, mať niekoho rád ... nie je?

dfhv

ved prave ja necitim naozaj potrebu sa nikomu vyrozpravat, podelit sa o radosti ci starosti, a to nie ze by som mal nieco proti zenam len keby som stretol aj taku, co by my v ten moment pripadala ako dokonala aj tak by som to nechcel s nou skusit ani nwm preco mne je dobre tak ako je a to planovat zivot nwm celkom ako si myslela, ja viem co chcem, a partnerka teda ako priatelka resp. manzelka .-) sa tam nikde nenachadza :)

jajka001_

hm, nič pozitívne na tom mať priateľku. čo tak ľudská blízkosť? pritúliť sa k niekomu, spoľahnúť sa na niekoho, vykecať sa keď ti je zle? nebyť sám, zdieľať radosti i starosti, plánovať si život - či to už nie? netreba? nechať to len tak plávať?

dfhb

myslim ze aj ja sa radim medzi takých, vazne nevidim nic pozitivne na tom, ze by som mal priatelku. a amia ta otazka ´´ niesu chory?´´ ked uz tak chori s mäkkučkym i a celku vtipna otazka .-)

datelinka

jeden obrovsky rozdiel tu je, medzi tymito dvomi spominanymi sposobmi antikoncepcie - a to je ochrana pred sexualne prenosnymi chorobami.

fgf

Je nejaky rozdiel medzi HAK a gumou? Ta tu je uz par storoci.
A k tomu odpadu je jedno pekne anglicke prislovie "One man's trash is another man's treasure" :)
A makat na sebe planujem vo vsetkych smeroch, len sa bojim, ze zo mna nakoniec bude taky alfa samec a budem povrchny a pudovo orientovany, ako ta masa ktorou momentalne opovrhujem. Predsa len tu je este moznost, ze som len mlady naivny romantik, ktoreho svet este nestihol skazit a o 10 rokov budem taky, ako vsetci ostatni...najlepsie by bolo asi nieco medzi tymi dvoma extremami. Ked sa nad tym zamyslim ty aj tak posobis, ako by si bol v tom prostriedku. Mozno si len starsi ja, alebo sa mylim?

jajka001_

fakt su všetky dievčatá také šlapky teraz? prečo ? ak je to tak je to preto že si nevedia dokazať svoju hodnotu inak ako predávaním samych seba. prečo? je to tym konzumom, ktory ich odmala presviedča že sú to, čo nosia. zavrhnite vieru, čo vám ostane? suchý prázdny svet, honba za peniazmi, majetkom, slávou. najvačšia finta satana je, že sa tvári že neexistuje.