prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

jeanny

beskyd ty mas ale naroz na vztahy :) ja som asi este ta mlada romanticka pudovo orientovana, inak si to neviem vysvetlit...len ma tochu mrzi ze sa nato ludia pozeraju takto

beskyd

fgf, tak tak, hlavne si dorob skolu, najdi pracu a cvicenie je velmi dobra vec to mozem potvrdit. ale treba na to motivaciu, ked som ju mal tak som cvicil v posilke ako blazon:) ale pocitaj s tym ze ked prestanes tak zase schradnes:P to ci budes pudovo orientovany alebo povrchny zavisi na tvojej osobnosti, nie na tom ako budes vymakany alebo bohaty.. prionajhorsom spoznas sameho seba v pozicii ked budes mat na vyber lebo ti garantujem ze ked budes prosperovat vo vsetkom, budes mat na vyber, ak budes luzer, vyber bude biedny alebo ziadny. pritom v oboch pripadoch to budes stale ty len ten zaujem o teba bude iny na zaklade vyssie uvedeneho:) .
.
to prislovie co si povedal podla mna az tak nefunguje aspon pokial ide o vztahy ale to je len moj nazor:) to mas ako keby si povedal ze jednemu strasne chuti kazdy den len suchy chleba ale druhy preferuje jahnacinu, husacinu, divinu, kvalitne vino a tak, pricom pre toho co zerie len ten suchy chlieb su divina a husacina odpad:) neverim:)) 90% tych co by to tvrdili tak klamu aj samych seba aby im ta pravda velmi neublizila, zvysok su uchylky a statisticke odchylky.

beskyd

jajka 001, ono to nie je take ciernobiele, ze bud slapka alebo nie slapka. pytas sa ci si niekto nevie dokazat svoju hodnotu... skus sa s nejakou takou klasickou mladou zenskou bavit na temu "hodnoty":D 9 z 10 ti povie ze "neries":)ludia sa spravaju jednak pudovo a jednak tak, k comu su vedeni. dnes su vedeni k tomu aby si uzivali, kupovali veci o ktorych im reklamy hovoria ze ich potrebuju a budu s nimi stastnejsi alebo dolezitejsi. to je cele. teda chcu si dokazat len to, co im zabezpeci prestiz v nejakej komunite, tuzba po akceptacii nejakou skupinou je stara ako ludstvo.. vynimky potvrdzuju pravidlo:)
.
slovo "slapka" je dost nejednoznacne by som povedal. ono je to prirodzene ze zenska ide za tym kto jej zabezpeci ochranu a prezitie. v mladsom veku je to vecou prestize a pudov, pri zakladani rodiny vec kalkulacie preto mi je trocha luto ludi ktori v medziludskych vztahoch hladaju city pretoze v asi kazdom vztahu je asi tolko realneho citu kolko medzi majitelom obchodu a tebou ked si v tom obchode kupujes rozok. a s tou vierou som to nepochopil:)

datelinka

fgf, tak to si nebol zo zasady proti alkoholu, ked si si len tak pre nic porusil tu zasadu a dal si si alkohol :-)

fgf

jajka, praveze tym, ze sa nezmenim by som si nebol taky isty, lebo napr. donedavna som bol zo zasady proti alkoholu ale na poslednej akcii som si uz dal..a su tu aj ine veci..ja sa poznam viac :p

uhlie

Hm, to je zaujimave. Ja som este taku zenu u nas nevidel, co by uprednostnovala romantiku pred peniazmi. Ak by ste tu niekto taku poznali, tak mi dajte vediet.

datelinka

dfhb, tak potom ok, bude to ferovy "vztah". mas sancu najst taku zenu, aj ked ich je menej ako muzov, ktori tuzia len po sexualnom uspokojeni.
a to zas nehovorim o financnych narokoch, ako ste si volaktori v predchadzajucom mysleli :-) hovorim o laske, o cite, o vypocuti, podrzani jeden druheho, o vytvoreni rodiny, zdravej, vyrovnanej rodiny.

dfhb

datelinka velmi spravne si to pochopila aj ked som to naznacil len zlahka a domace prace zvladnem sam a tiez dufam ze ma nemate za nejakeho podliaka myslim ze najdem dievca ktore bude chciet len tolko co ja : )

datelinka

dfhv, ked teda nic z toho, co vymenovala jajka nepotrebujes, dufam ze od svojej milenky nebudes ziadat aby ti zehlila kosele, prala spodky alebo varila :-)