prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

datelinka

fionna, ja som len zartovala s tym nadavanim :-)
bingham, bohuzial, fionna ma pravdu, aj ja to velakrat vidim takto. presne takto.
dokonca moj kolega, 52-rocny muz, ale aj dalsi muzi (len on je taky najvypuklejsi priklad)posudzuje velmi subjektivne schopnosti niektorych zien prave na zaklade vzhladu :-( a tu sa niekedy nezhodneme, ja poviem, ze dana osoba je sikovna a nasleduje jeho nesuhlas (uz viem dopredu ze to tak bude, pretoze je to zena trochu moletnejsia, alebo neobdarena pritazlivymi crtami.

fionna

ja som ti do hlupych nevynadala a zle si ma pochopila :)mozes byt aj mudra, natom nezalezi ked si pekna, aspon zo zaciatku

proste to VIDIM na ostatnych...v praci, hoc kde, diskoteky stym nic nemaju...napriklad poznam milu, prijemnu a zhovorcivu babu, ktora ma k teme velakrat co povedat a je snou fakt zabava..muzi v okoli snou sice komunikuju ale len tak v ramci otazka-odpoved. No a potom je tu ticha blondinka stora nic nehovori len si sedi v kute a kazdy sa jej pcha do zadku, ci uz zadani, inteligentni alebo jaki. Ja mylsim ze oni si to ani neuvedomuju, aj ked nic nehladaju a nechcu tie hormony ich proste vzdy prevalcuju. Je to smutne ale fakt :(

lost

datelinka - chapem co myslis, neviem ako iny, ale aspon ja tak nikoho nesudim :)
Skor som to myslel tak, aby ludia nevyberali hlavne na zakalde vonkajsieho vyzoru (co sa bohuial stava casto a potom to aj tak dopadne a potom fnukaju ze on taky , ona taka :D )..

fionna - su taky, ale presne to iste by si si mala povedat aj ty, to "ze naco by stakou stracali cas", na tvojom mieste by som si povedal "naco by som s takym stracal cas" (ked pojde potom za krajsou ak sa taka objavi)

Ale nechcem to skatulkovat ze kadzy pekny a kazda pekna su len blbi a naopak skadery a skarede su len dobri :) ..
Je to skor "trend*" alebo ako by som to mal nazvat, no ale nikde neplati slovo "urcite" a "kazdy"...

*Cize samozrejme su aj vynimky a ktovie, mozno je to prave naopak ako si vacsinou myslime a vacsina tych peknych je aj milsia ako ti skaredy :)

bibba

neboj sa, keby naslu taku ktoru naozaj CHCU, urcite by sa viazali, a ja sa ani necudujem niektorym chalanom. ved je tu vela bab, vela z nich su same kurvy, a ked su normalne vela krat im chyba taka ta stava... su o nicom.

datelinka

:-)) fiona, vdaka za kompliment :-))) ani ma nepoznas a teraz si mi vlastne nadala do hlupych :-)) vdaka este raz.
pozri, ja uz mam svoj vek, nebeham po diskotekach, som matkou, mam velmi dobru pracu, takze nie som odkazana na nejake bezduche rozhovory s muzmi, ktori by chceli len pohlavny styk alebo nejaky povrchny vztah.

fionna

jasne ze sa ti to nestava pretoze chlapom je to total jedno...racej si pokecaju s peknou a hlupou ako vtipnou, inteligentnou ale skaredou jak noc...pozorujem to na ostatnych neustale. uz som aj x krat pocula nazor ze naco by stakou stracali cas :) nikomu nejde o prijemny rozhovor

datelinka

lost, vdaka za vysvetlenie, ja som pochopila.
mne ide skor o to, aby niekto prave nesudil zle, na zaklade vonkajsieho obalu.
aha, mila blondinka, ta bude mat v hlave slamu... :-)) ale, pravdupovediac, nestava sa mi to :-))) tak asi nie som az taka mila a asi nie som az taka blondava :-)))

lost

datelinka - nieee, to neznamena take nieco :D

da sa to vysvetlit aj na 10 sposobov : ))

ale ten hlavny je ze.. "is only skin deep" no :D

ale niee.. skor nieco ako "Nesud knihu podla jej obalu"

alebo predstav si super krasne cervene, hladke rovnomerne symetricke total super sexy jablko, zahryznes a tam 100 cervov :)

Len to ze .. su baby ktore su krasne, ale vnutro maju skazene, no a su super skaredy ludia, ale vnuty su extremne dobry, mily, pozorny...

a niekto je beauty zvonka aj zvnutra :) za to sa ale nezabija :) to je nahodou uspech a zasluzi si to poklonu :))