ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
fionna, ja som len zartovala s tym nadavanim :-)
bingham, bohuzial, fionna ma pravdu, aj ja to velakrat vidim takto. presne takto.
dokonca moj kolega, 52-rocny muz, ale aj dalsi muzi (len on je taky najvypuklejsi priklad)posudzuje velmi subjektivne schopnosti niektorych zien prave na zaklade vzhladu :-( a tu sa niekedy nezhodneme, ja poviem, ze dana osoba je sikovna a nasleduje jeho nesuhlas (uz viem dopredu ze to tak bude, pretoze je to zena trochu moletnejsia, alebo neobdarena pritazlivymi crtami.
fionna..., ale nehovoris spravne....je to veeelmi individualne....:)
ja som ti do hlupych nevynadala a zle si ma pochopila :)mozes byt aj mudra, natom nezalezi ked si pekna, aspon zo zaciatku
proste to VIDIM na ostatnych...v praci, hoc kde, diskoteky stym nic nemaju...napriklad poznam milu, prijemnu a zhovorcivu babu, ktora ma k teme velakrat co povedat a je snou fakt zabava..muzi v okoli snou sice komunikuju ale len tak v ramci otazka-odpoved. No a potom je tu ticha blondinka stora nic nehovori len si sedi v kute a kazdy sa jej pcha do zadku, ci uz zadani, inteligentni alebo jaki. Ja mylsim ze oni si to ani neuvedomuju, aj ked nic nehladaju a nechcu tie hormony ich proste vzdy prevalcuju. Je to smutne ale fakt :(
datelinka - chapem co myslis, neviem ako iny, ale aspon ja tak nikoho nesudim :)
Skor som to myslel tak, aby ludia nevyberali hlavne na zakalde vonkajsieho vyzoru (co sa bohuial stava casto a potom to aj tak dopadne a potom fnukaju ze on taky , ona taka :D )..
fionna - su taky, ale presne to iste by si si mala povedat aj ty, to "ze naco by stakou stracali cas", na tvojom mieste by som si povedal "naco by som s takym stracal cas" (ked pojde potom za krajsou ak sa taka objavi)
Ale nechcem to skatulkovat ze kadzy pekny a kazda pekna su len blbi a naopak skadery a skarede su len dobri :) ..
Je to skor "trend*" alebo ako by som to mal nazvat, no ale nikde neplati slovo "urcite" a "kazdy"...
*Cize samozrejme su aj vynimky a ktovie, mozno je to prave naopak ako si vacsinou myslime a vacsina tych peknych je aj milsia ako ti skaredy :)
neboj sa, keby naslu taku ktoru naozaj CHCU, urcite by sa viazali, a ja sa ani necudujem niektorym chalanom. ved je tu vela bab, vela z nich su same kurvy, a ked su normalne vela krat im chyba taka ta stava... su o nicom.
:-)) fiona, vdaka za kompliment :-))) ani ma nepoznas a teraz si mi vlastne nadala do hlupych :-)) vdaka este raz.
pozri, ja uz mam svoj vek, nebeham po diskotekach, som matkou, mam velmi dobru pracu, takze nie som odkazana na nejake bezduche rozhovory s muzmi, ktori by chceli len pohlavny styk alebo nejaky povrchny vztah.
jasne ze sa ti to nestava pretoze chlapom je to total jedno...racej si pokecaju s peknou a hlupou ako vtipnou, inteligentnou ale skaredou jak noc...pozorujem to na ostatnych neustale. uz som aj x krat pocula nazor ze naco by stakou stracali cas :) nikomu nejde o prijemny rozhovor
lost, vdaka za vysvetlenie, ja som pochopila.
mne ide skor o to, aby niekto prave nesudil zle, na zaklade vonkajsieho obalu.
aha, mila blondinka, ta bude mat v hlave slamu... :-)) ale, pravdupovediac, nestava sa mi to :-))) tak asi nie som az taka mila a asi nie som az taka blondava :-)))
datelinka - nieee, to neznamena take nieco :D
da sa to vysvetlit aj na 10 sposobov : ))
ale ten hlavny je ze.. "is only skin deep" no :D
ale niee.. skor nieco ako "Nesud knihu podla jej obalu"
alebo predstav si super krasne cervene, hladke rovnomerne symetricke total super sexy jablko, zahryznes a tam 100 cervov :)
Len to ze .. su baby ktore su krasne, ale vnutro maju skazene, no a su super skaredy ludia, ale vnuty su extremne dobry, mily, pozorny...
a niekto je beauty zvonka aj zvnutra :) za to sa ale nezabija :) to je nahodou uspech a zasluzi si to poklonu :))
pekne, lost. ale co teraz, zabijem sa, ked som okrem ineho aj atraktivna? :-)))))