prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

beskyd

ah marja, ackova samica bude chodit s luzrom len vtedy, ked nebude po ruke alfac:) to je priroda. akonahle pride alfac, luzer ma po "laske", to je zakon zivota a prezitia.
.
a jasne, stava sa ze aj skaredy muz ocari peknu alebo respektive ziadanu zensku povedzme majetkom, bezna vec. peniaze a moc, vplyv.. to su velke afrodiziaka pre zeny aj ked vacsina ti vzdy povie ze chce mileho a pozorneho, rodinny typ, ostatne je jej egal:)) to ze ta ista konci v naruci dakeho mafiana ktory ju kazdy vecer mlati je samozrejme len neskutocna nahoda:) chlap nemusi byt pekny do tvare, horsie to maju menej pekne baby a este horsie starsie zeny, tam ide ten dopyt rapidne dole a co su tie ochotne urobit pre to aby niekoho omotali kolo prsta (pardon, aby nasli svoju lasku:D) to clovek bez skusenosti tazko aj uveri:)
.

beskyd

jeanny, no vidis:) "napr. ja si nevyberam podla toho naco mam (teda moja kategoria resp. geneticka vybava)Vyberam si to co chcem (asi preto som aj stale sama :)" - presne o tomto som pisal. toto ale zrejme takmer kazdeho raz prejde a zacnu sa spravat tak, ako pises dalej:) potom nastupuje mechanizmus kompromisov, lzi a teatro a casto to vedie k rozvratu njama ked sa jednemu naskytne lepsia prilezitost:) potom ta nenormalna laaaska a cit "zrazu" odchadza:) osobne by som nikdy nemohol mat partnerku kym by som si nebol isty ze som jednak slusne zabezpeceny, alebo aspon s perspektivou slusneho zabezpecenia, jednak uplne zdravy bez nejakych genetickych deformit a dobre stavany samozrejme, rozhladeny s primeranym vystupovanim a pod. lebo len vtedy by som mal prirodzene pravo na kvalitu a na to, aby ta kvalita pri mne ostala. lebo da sa aj tak polozit otazka, no nezasluzi si krasna a hodnotna zena takeho? podla mna ma na to pravo, ak by ho jej chcel nejaky luzer upriet, je to egoizmus tazkeho kalibru a skor ci neskor by to aj tak asi skoncilo lebo je to dane programom, tak ako je programom ze komar ide za svetlom, mucha sadne na maso a mravce lezu za omrvinami v kuchyni. skus sa ich spytat ci nechcu radsej ostat tam odkial prisli:)

bingham

tak potom je tvoj kolega veeelmi hlupy clovek :))) pretoze ked ide o robotu su dolezite schopnosti cloveka...a je mi jedno kto ako vyzeraaa :)))

datelinka

prave preto zovseobecnujem. lebo ako pise fionna, este som nevidela muza, ktory by nechal krasnu zenu v kute samu :-)