ja teda neviem, ale poznám veľa mladých mužov, ktorým je akosi dobre aj bez ženy
Je to normálne? Nie sú chorí?
prečo si mladi muži nehľadajú partnerky
ah marja, ackova samica bude chodit s luzrom len vtedy, ked nebude po ruke alfac:) to je priroda. akonahle pride alfac, luzer ma po "laske", to je zakon zivota a prezitia.
.
a jasne, stava sa ze aj skaredy muz ocari peknu alebo respektive ziadanu zensku povedzme majetkom, bezna vec. peniaze a moc, vplyv.. to su velke afrodiziaka pre zeny aj ked vacsina ti vzdy povie ze chce mileho a pozorneho, rodinny typ, ostatne je jej egal:)) to ze ta ista konci v naruci dakeho mafiana ktory ju kazdy vecer mlati je samozrejme len neskutocna nahoda:) chlap nemusi byt pekny do tvare, horsie to maju menej pekne baby a este horsie starsie zeny, tam ide ten dopyt rapidne dole a co su tie ochotne urobit pre to aby niekoho omotali kolo prsta (pardon, aby nasli svoju lasku:D) to clovek bez skusenosti tazko aj uveri:)
.
jeanny, no vidis:) "napr. ja si nevyberam podla toho naco mam (teda moja kategoria resp. geneticka vybava)Vyberam si to co chcem (asi preto som aj stale sama :)" - presne o tomto som pisal. toto ale zrejme takmer kazdeho raz prejde a zacnu sa spravat tak, ako pises dalej:) potom nastupuje mechanizmus kompromisov, lzi a teatro a casto to vedie k rozvratu njama ked sa jednemu naskytne lepsia prilezitost:) potom ta nenormalna laaaska a cit "zrazu" odchadza:) osobne by som nikdy nemohol mat partnerku kym by som si nebol isty ze som jednak slusne zabezpeceny, alebo aspon s perspektivou slusneho zabezpecenia, jednak uplne zdravy bez nejakych genetickych deformit a dobre stavany samozrejme, rozhladeny s primeranym vystupovanim a pod. lebo len vtedy by som mal prirodzene pravo na kvalitu a na to, aby ta kvalita pri mne ostala. lebo da sa aj tak polozit otazka, no nezasluzi si krasna a hodnotna zena takeho? podla mna ma na to pravo, ak by ho jej chcel nejaky luzer upriet, je to egoizmus tazkeho kalibru a skor ci neskor by to aj tak asi skoncilo lebo je to dane programom, tak ako je programom ze komar ide za svetlom, mucha sadne na maso a mravce lezu za omrvinami v kuchyni. skus sa ich spytat ci nechcu radsej ostat tam odkial prisli:)
velmi vystizne :)
no vidis, fionna, tu mame odpoved gentlemana :-)) to je preto, ze sa to nepatri :-))
:DD tak nechat peknu zenu v kute samu sa hadam ani nepatri
tak potom je tvoj kolega veeelmi hlupy clovek :))) pretoze ked ide o robotu su dolezite schopnosti cloveka...a je mi jedno kto ako vyzeraaa :)))
prave preto zovseobecnujem. lebo ako pise fionna, este som nevidela muza, ktory by nechal krasnu zenu v kute samu :-)
neviem ci by si sa trafila....nepoznaaas ma :)))
ano, zovseobecnujem. mala som pisat konkretne o tebe, bingham? :-))
datelinka....ale pozooor teraz zovseobecnujes :)