prečo si mladi muži nehľadajú partnerky

beskyd

datelinka, trocha sa ta tema zvrhla.. ale neda mi.. je krute ze ludia postihnuti ochorenim by nemali mat pravo rozmnozovat sa? a uz nie je krute ze nevinne dieta bude postihnute trpiet len zato ze jeho rodicia vyuzili svoje posvatne pravo na reprodukciu? to je presne to vnimanie o ktorom tu pisem od zaciatku. ja, ja, ja, mne, moje pravo, potom velmi dlho nic a potom ti vnimavejsi kdesi v dialke vidia este aj pravo niekoho ineho:) take ..ehm.. ludske to je:)))

beskyd

datelinka, eugenika je vedna disciplina ktora sa zaobera moznostami skvalitnovania ludskeho genetickeho potencialu. to nie je genocida. ale neodpovedala si na otazku:)) co teda nemusis samozrejme, ja len to tak pripominam na margo:)

jeanny

nepochopil si to - mala som namysli pekne zeny a priemernych az podpriemernych muzov (ziadny mafiani a pod. ako tu stale vytahujes) proste mi nesedia to tej teorie. a ako uz som fakt alergicka na tie reci o tom ako zeny idu po prachoch. ano uznavam, je takych vela ale to je podla mna len ich lenivost a predvadzanie v spolocnosti - ziadne pudy a genetika. priroda nechce, aby mala zena potomka s nejakym degenerom, ktory nahodou dosiel k peniazom ale so silnym, inteligentnym, zdravym a sikovnym muzom...to len tato spolocnost je chora

datelinka

mne to veru pripada krute, najma pre toho, kto je postihnuty nejakym ochorenim a nemal by teda mat pravo rozmnozovat sa. idem uz pomaly spat a budem meditovat o tom, ci som matkou pravom a v sulade s eugenikou, ci som dala svojmu potomstvu spolu so svojim partnerom dostatocnu geneticku vybavu z hladiska intelektualneho, ci som im nedala do vienka predispoziciu k nejakemu ochoreniu, nehovoriac o spolocenskych, financnych a inych kriteriach :-)

beskyd

jeanny, samozrejme. "A nietori ludia mi pridu akoby si ani nevyberali...chodia aj so vseliakymi geneticky deformovanymi hoci maju moznost vyberu (ale toto plati asi skor len uz zien, chlapi ked maju moznost, vyberu tu najkrajsiu)" - bohac s vplyvom moze byt aj deformovany (sak nedeformovanych milencov sa najde.. aj na splodenie potomka, ved bohac zabezpeci, vychova):) ale zenska ked nie je pekna a neposobi plodne, je to uz horsie... teraz nehovorim o sebe ale o principe samozrejme. a s tym tvojim postojom samozrejme suhlasim. ked som povedal ako to obvykle byva, nemyslel som konkretne to, aka si ty a ako sa budes spravat ty. ja mam tiez ine posudzovanie krasy ako je dnes trend ale pisal som skor vo vseobecnej rovine..

jeanny

a suhlasim s datelinkou s tymi 2% percentami populacie :)

ale keby boli nasvete len ludia ako beskyd a ja tak to tak asi dopadne :D
no aj tak nehladam nejakeho Alfa samca, iba niekoho s kym si rozumiem, mne pribuzneho :) a to je veru tazkee

beskyd

moja otazka potom znie.. bolo by to zle, keby tu bolo len 2 % sucasnej populacie? ak ano, preco? aj ked samozrejme ten pud reprodukovat sa je prilis silny na to aby sa ludia nemozili fakticky za kazdu cenu. hmm.. hovori ti nieco eugenika?:)

jeanny

neviem beskyd ci som ta pochopila, uz je aj namna vela hodin :) ja som len splietala daco o tom ze ta kategoria Afla samec, nie je az tak jednoznacna, su tam urcite zakladne crty ale inak je to rozne pre kazdeho. A nietori ludia mi pridu akoby si ani nevyberali...chodia aj so vseliakymi geneticky deformovanymi hoci maju moznost vyberu (ale toto plati asi skor len uz zien, chlapi ked maju moznost, vyberu tu najkrajsiu)
a co sa mna tyka, mozno niesom az tak Ackova, ale to este neznamena ze budem hladat medzi Bckovymi ako ty tvrdis...to ze niekto nie je ziadani na trhu automaticky neznamna ze znizi naroky a bude jest rozky s treskou ked mu vobec nechutia :( nechapem vztahy co su len tak z nudze, lebo lepsie nebolo...ja ani neviem hrat to divadlo

datelinka

beskyd, keby vzdy a vsetci prihliadali na tie velmi striktne kriteria rozmnozovania(ktore su mimochodom naozaj idealne) tak su tu asi 2% sucasneho obyvatelstva. ty si vyriesil aj environmentalny problem populacneho rastu a s tym spojenych problemov! genialne.