Orgazmus len cez klitoris

Príspevok v téme: Orgazmus len cez klitoris
Maja_3

Mam 20 a mam 2 a pol ročni vztah s 24 roč. partnerom.Co sa týka sexu, trapi nas, ze orgazmus viem dosiahnut len po drazdeni klitorisu.Ked do mna priatel vnikne, pocituje nekonečnu rozkos,no u mna to tak nie je, nikdy to nevrcholi v moj orgazmus.Skusali sme uz všelijake polohy, no ked to inak neslo zostali sme pri tom klitorise...

tangela

si fakt jayton trapny si ubohy si mzslis ye si najlepsi a nejeb uy kockz ked nema baba orgazmus tak mozno to nerobi tak ako si predstavuje musi mat na to naladu alebo nie ako unaveny chlap nauc ho to ako too chces musi to mat aj trochu fantazie a skus viac polôch

Cicus20

Ja mám 20r, zbožňujem sex nadovšetko ale tiež mám orgzmus len po dráždení klitorisu. Je mi veľmi príjemne, keď je môj partner vo mne hecuje ma to, vzrušuje ale aj tak nebiem dosiahnúť vaginálny orgazmus. S láskou to nemá určite nič spoločné ako tu podaktorí píšete.

Hela

Lucccka,nechcem sa ťa dotknúť. Miluješ svojho priateľa tak, že keď sa milujete až ťa mrazí pri jeho dotykoch? Možno to nieje tá pravá láska, si celkom zdravá a zažiješ to možno s iným partnerom.

MM

jatyon si dost trapny/a...sú ženy ktore orgazmus nedosiahnu vôbec, a nemaju na miesto mozgu libido...je mnoho zdravotných príčin prečo žena nedosiahne vzrušenie, a pohlavny styk je pre ne bolesťou, ak maš pisať blbosti radšej nepíš nič, OK ?!

Lucccka

Mam 19rokov a mam sexuálneho partnera, ktorý má 24rokov. Môj problem spociva v tom, ze pri sexe necitim nic. A uz vobec nie orgazmus. Poradte mi , v com je ta chyba? Za radu vopred dakujem

Airin

Ja tiez poznam len klitorialny orgazmus. Podla toho co vravi MF, tak by som mala poznat aj ten druhy, lebo moj priatel ma patricne miery penisu, ale nie je to tak. Obcas je z toho nestastny,ze ma tak nevie uspokojit. Mne to velmi nevadi, hlavne mi zalezi aby bol stastny on.