Mam 20 a mam 2 a pol ročni vztah s 24 roč. partnerom.Co sa týka sexu, trapi nas, ze orgazmus viem dosiahnut len po drazdeni klitorisu.Ked do mna priatel vnikne, pocituje nekonečnu rozkos,no u mna to tak nie je, nikdy to nevrcholi v moj orgazmus.Skusali sme uz všelijake polohy, no ked to inak neslo zostali sme pri tom klitorise...
Orgazmus len cez klitoris
tangela..MM a x-vio..tipujem vas na 19 r. teennagerov..co si prvy x uzili a uz su mudry ako telefon..hlavne x-vio..ktory v dalsej duskusii odhovarar od antikoncepcie..a radi 16-tke fungovat naostro...to je rozum...jedine..., ze je x-vio..nudiaci sa soc. kurator..
a odkaz pre chrobacika..vibrator..nie vybrator..
zeny nevedia dosiahnut vaginalny orgazmus preto,lebo velmi rady same vyuzivaju klitoris na sebauspokojenie.zvyknu si potom na tento druh orgazmu a ten vaginalny nedosiahnu.poznam to.odkedy sa moja holka nerobi sama nema s tym problem.
netvrdim ze je to v tom vzdy,ale vacsinou je to tak..len si nevedia priznat ze to robia..
Ja osobne myslim, ze je to vekom a casom, aj partnerom, ak partnerovy zalezi na tom, aby zena dosiahla orgazmus, tak sa to aj skor podary..mala som jedneho sedem rokov a nic...s dalsim partnerom je to skoro kazdy krat, ale myslim, ze je to aj tym vekom (mam 24)
a este najskor to treba skusat v tej polohe, v ktorej sa vies spravit aj sama
ahoj
mozno to je aj vekom...ja mam 26, predtym to tiez fungovalo ako Ty pises, teraz to prislo samo...stale mam toho isteho partnera...lasky sa to netyka, je to mozno tym, ze nielen hlava, aj telo sa vyvija...drzim palce do buducna
Caute baby,
pri sexe s partnerom mam tiez vzdy iba klitorialny orgazmus, alebo ziadny, hoci som do svojho priatela zalubena a som z neho nadrzana. Kupila som si vybrator s ktorym mam aj vaginalny orgazmus. Vybrator pomaha pri spoznavani vlastneho tela a potom baba vie, co a ako funguje.
chiba neny v nykom
tangela :-)
a ty vies o tom, ze niektore zeny dosahuju IBA klitoridalny orgazmus?