Predčasná ejakulácia

stone

Cauko, aj ja som mal predcasnu ejakulaciu,ale uz som v pohode...mne zabrali antidepresiva,ktore ti pomahaju utlmit nerv. sustavu,aby si sa tak rychlo nevzrusil...a hlavne treba mat aj popritom pravid. sex!!! ver mi.

the

NA ZABRANENIE PREDCASNEJ EJAKULACIE JE NAJLEPSI MOJ RECEPT:
VYPIT POL AZ LITER VARENEHO VINA S KLINCEKMI /6 KLINCEKOV NA LITER/ A SKORICOVOU KOROU...PERFEKTNE TO POMAHA A UCINKUJE...BUDETE MOCT SULOZIT V KUSE VELMI DLHO

nemo

Kazdy ma asi svoj zivotny udel...
Kazdy zapasi s niecim inym...
Tvoj nazor ti neberiem...

Snad sa mi podari najst serioznych lekarov na korekciu....

maj sa cav.

nemo

Nemam zaujem....
Len nechcem niekomu odporucit nieco, co potom moze olutovat...

Uz som sa stretol aj s clovekom, ktory sa nechal obalamutit (prepac), nerozmyslel si, a potom sa mi vyplakaval, ze sa chce zabit, lebo to nechce, a nepredstavoval si to tak....
to je na dlhe rozpravanie....

Okrem toho nebolo pre mna nic prijemne, ked sa mi kazdy spoluziak na zakladke posmieval do zidakov a podobne...outsajder kolektivu....
nechcel by som to zazit druhy raz, a keby som sa mal narodit este raz, tak by som aj usiel z domu, len aby som sa nedostal do nemocnice....
Co uz...BOHUZIAL, zivo nazad nevratim...

nemo

Iba to, ze zle urcena diagnoza doktorky - chirurgicky a sikovni mladi medici v nemocni mi znicili penis...

Namiesto rozsirenia mocovej rury, mi po kuskoch odrezavali predkozku - podotykam zdravu...najprv polovicu, potom druhu...
Teraz, po 16tich rokoch som konecne prestal trpiet neuspokojivym mocenim, a to navstevou fundovaneho urologa, ktory mi zuzeninu mocovej rury odstranil. No uz nikdy nebude moj penis taky, aky bol pred tym fušerskym zasahom medikov vo vseobecnej detskej nemocnici...

Pracujem na tom, aby som sa dovolal aspon korekcie, aby som odstranil nasledky, sposobene tymto zakrokom...
Je to trochu lepsie, lebo uz nemam zalud neustale obnazeny, natahal som si zatial dostatocny kus koze, aby bol v klude zakryty, a pouzivam masticky na zjemnenie sliznice zaluda - vysledok - uz nieje scvrknuty, vysuseny, poparaskany a nesupe sa....

Jednoducho to riadne posrali, ale oni su nevinny, lebo ze to bolo treba....
Trt bolo treba!

.......

nemo

Milos M
:-) si nejaky tento....
no som zvedavy, co povies tak za 20 rokov...

Mne je to jedno, kto zo sebou co urobi, no ked sa sam doserie, nech si nesie nasledky...

No ak nieco doseru lekari, mali by niest nasledky oni na svojich pleciach, nemyslis?

Nezda sa mi v poriadku, ked ti lekar, ktory nieje obrezany husti do hlavy, ze je to lepsie a podobne žvásty, a ked sa ho na to priamo opytas, ze ci to ma, zneguje cely argument vyhody tym, ze ti povie, ze jemu to netreba....stretol som sa s takymi osobne...

PRECO TVRDIA ZE JE TO LEPSIE, ALE SAMI NIESU obrezani??????? BOJA SA?