Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Predčasná ejakulácia

peto BA

skus kondom alebo ako jeden chalan predtym napisal, predstav si mamu v spodnom pradle, to hadam zaberie:) aj ked mamu mozes mat elegantnu.. Je to skor psychicka porucha, liekmi ho iba otupis, a to mozno aj pomoze lebo budes mat pocit ze dlhsie vydrzis tak sa ti to v hlave trosku napravi. Vraj su na to aj nejake masticky, ktore kupis v sex shope. Ja som zo zaciatku tiez nebol zrovna bezec na dlhe trate:)) no nemal som az takyto problem, ale trenovanim sa to napravi..

sunnysweetie33

ale chlapci..prestante s liekami..na to staci sa vediet troska ovladat a verte tomu,ze po 2/3r. sa budete vediet ovladat..alebo aj prerusovana suloz je dobra..vtedy si to chalan tak uziva,ze nakoniec hulaka od vzrusenia :)

ekol

mam 21 rokov a mam problemi predcasnou eakulaciou niekedy sa spravim proste aj za 5 minut! niekedy viac niekedy menej Je na to neaky pripravok alebo nieco ako tomu predchadzat! sice moja partnerka tvrdi ze jej to nevadi pretoze aj ked eakulujem nesklesnemi stoji a mozem hned pokracovat dalej ale pre mna je to trochu ... ked hned odidem