Mám 23 rokov a pri milovaní dosiahnem vrchol za krátku dobu.Viete mi niekto poradiť, čo s tým?
Predčasná ejakulácia
Neviem ako uprimne to mysleli baby, ktore tu pisu, ze nevadi. Nevadi to mozno prvych par mesiacov, ale chcem vidiet babu, ktora ani po niekolkych rokoch sexualneho spoluzitia neprisla k orgazmu normalnym sposobom (nie rukou a oralom), a napriek tomu by svojho priatela milovala a mala chut na sex. Nechcem tu chalanov strasit, len chcem vyjadrit svoju skusenost, ze toto je vazne. Mozno su pripady, ked sa to po case zlepsi. Ja som nanestastie zazila opak. Ani po 4 rokoch to nie dobre. A cim dlhsie to trva, tym komplikovanejsie sa to riesi. Po dvoch rokoch neuspokojiveho sexu, len tazko presvedcite priatelku, aby ste si dali par kol po sebe, ked uz po prvom je v miernej depresii. Ak nechcete o svoju priatelku prist, urcite to berte vazne a rieste to s obdornikom - sexuologom. Otalat nema vyznam. Ak tento problem mate, rieste ho. Nespoliehajte sa na to, ze vy ste ten jednoduchsi pripad, ktoremu pomoze par poharov vina. Ako to mozete vediet? Cim skor sa do toho pustite, tym mate vacsiu sancu, ze sa to vyriesi.
ja by som si chcel dať urobiť to odsrtánenie uzdičky ale neviem ako prebieha zákrok .napíšte mi pls niekto na mail, alebo sem. nie kvôli predč. ejakulácií, ale kvôli menšiemu úrazu.
btw s kondomom alebo bez kondomu druhé kolo vydržíš určite viac. pamätám že vtedy mávala baba 2-3 orgazmy za jednu jazdu :-)
... moj skromny nazor je, ze tento problem je cisto individualna zalezitosgt. To co moze pomoct jednemu, nemusi inemu... Ale poznam to ( mame to s priatelom doma ). Mal uz predomnou niekolko partneriek a predtym tento problem nemal. Dost bol z toho mimo a mal s tym hlavne psychicky problem, mne to ale fakt nevadi. Ved co moze byt pre zenu krajsie ako ked je muz z nej taky hotovy. Aspon mame o dovod viac sa milovat viackrat po sebe. takze chapi, ziadne obriezky, ziadne lieky, pokial to nie je nutne a hlavne hlavy hore. A nielen hlavy!
bud mysli pred vyvrcholenim na niečo ine nie nato čo zrovna robiš aby ti opadlo vzrušenie na ejakulaciu alebo si nacvic ale to trva dlhšiu dobu že dokažeš zadržať vyvrcholenie mne to aspoň ide :o)proste si musiš s kolegom rozumeť,alebo ťa tvoja partnerka tak naburcuje že sa to proste neda vydržať to poznam tiež :o)
Sexuolog ti moze predpisat urcite antidepresiva,ktore maju ako vedlajsi ucinok prave to,ze oddaluju predcasnu ejakulaciu,ba niekedy ju ani nemozes vobec dosiahnut,ale aspon sa mozes ovela dlhsie milovat.Napr.Zoloft,Efectin...Skus za nim zajst alebo sa mozes informovat na stranke www.potencia.sk
Dusan cele je to o psychike muza a praxi.Ver mi.
Môj priateľ mal tiež tento istý problém. Náš prvý sex v našom vzťahu bol skutočne utrpením, pre neho aj pre mňa. A pravdu povediac nikoho týmto veľmi nepoteším lebo mu trvalo pol roka kým sa to zmenilo. Hlavné je aby v takom prípade priateľka nezdupkala a nevykašľala sa na vás, je potrebné aby vás v tom podržala. Môj priateľ bol už z toho zúfalý a zašiel aj za odborníkom, ktorý mu akurát tak poradil aby zmenil priateľku alebo si na to zvyknúť. To bola fakt rada nad zlato! Predpísal mu lubrikačný gél ktorý ho mal skrotiť ale ten mu ho doslova zabil. Kondómy sme nepoužívali lebo mu boli malé...Ale obaja sme už tým obdobím prešli a teraz je to super. Takže vám všetkým želám veľa šťastia hlavne nestrácajte vieru a treba skúšať a skúšať. Čím budete mať častejšie sex tým lepšie. Alebo ešte jedna rada, nech vás priateľka najprv spraví rukou a potom môžete pokračovať a to už vydržíte viac:)
Trpim predcasnov ejakulacijov dos richlo sa spavim viete mi dakto poradit: Prosim som z toho na nervi
Nie, Windows Media Player ma sice obrazky ale nie su liecitelske, vobec ti nepomozu. Ta webstranka ktoru som doporucoval ma liecitelske energie prelozene do Windows Media Player. Keby to nepomahalo tak to nedoporucujem, skeptikom vsak nepomoze nic. Skor nez kritizovat, vyskusaj to par dni a uvidis.
www.energizingtechnologies.com