Mám 23 rokov a pri milovaní dosiahnem vrchol za krátku dobu.Viete mi niekto poradiť, čo s tým?
Predčasná ejakulácia
alebo si najdi nejaku polohu alebo pohyb, pri ktorom dlhsie vydrzis ;))
najdi si taku babu, ktorej to nevadi. moj priatel sa tiez stazuje ze sa rychlo "spravi" ale mne to vyhovuje, fakt. nemam velmi rada dlhe milovanie, no a ak mi bolo malo, tak chvilku oddychujeme a potom dame dalsie kolo, a potom vydrzi dlhsie, neboj sa, nie je to ziadny zavazny problem, neries to, ako vravim, najdi si na to tolerantnu babu :))
no ja mam tiez problem s predcasnou ejakulaciou, skusal som kadeco hladat ale neviem no...vsade sa opakuje prerusovany sex, mysliet na nieco ine, skusit "zatnut svaly" ak to na vas ide, dat si alkohol predtym, spravit si to predtym sam a myslim ze este aj durex performa je urceny na urcite znecitlivenie, tym padom na dlhsiu vydrz. zatial som z toho nic neskusal, mam relativne novu priatelku, aj by chcela sex ale ja to zatial odkladam..najskor zo strachu..
poviem to jednoducho ak máte takýto problém tak najprv babu začnite vzrušovat rukami,ustami... a až ked je z toho úple na meko potom začniťe súložiť.A či nám to vadí no občas nie ale ak je to pravidlo tak jasné že sa nám potom do toho tak nechce, ale to neznamená že kôly tomu prestanem ľúbiť toho chalana
Obriezka nieje riesenie !!! Nikto ti nazaruci ze ked si das spravit obriezku tak ti to pomoze... Stane sa ti bud ciastocne znecitlivenie (co je ten lepsi pripad) ale stava sa aj ze ti scitlivie este viac =( ! Ja mam tiez obriezku (nie koli predcasnej ejakulacii) a vobec mi to nepomohlo !!! Skor som asi ten druhy pripad =( tak stale hladam riesenie ! A ta otazka na slecny, ze ako to beru by ma tiez zaujmala...
moj je odo mna o 17 rokov starsi a vobec mi to nevadi. vzdy ma dokonci rukou alebo oralne.. :)
Nazdar vsetci. Tiez mam tento problem. Mam 23 a tiez nevydrzim tolko, kolko by som chcel. Cital som celu diskusiu a som z par veci mimo. Obriezku nechcem, na mamu tiez mysliet nechcem a praskymi sa tiez nechcem napchavat. Mam taky nazor, ze kazdy by sa mal ovladat, len som tu zatial nevidel konstruktivne riesenie, ako. Kamarat mi hovoril, ze treba trenovat pc svaly. Babu mam teraz prec, trenujem, uvidime. Co by som chcel vediet (hlavne od bab!!!)Vela z vas hovori, ze ked sa chlap spravi predcasne a baba nie, ze babe to nevadi. No bohuzial taky pocit nemam. Ta moja mi to tiez hovorila, len mam stale vacsi pocit, ze ju to bavi cim dalej, tam menej. No ani sa jej nedivim. Preto chcem vediet, utesujete chlapov, alebo vam to fakt nevadi ? Ta vec s prerusovanou sulozou, to vyskusam, niekde som cital, ze v cine a japonsku je to normalne a beru to, ako hru. Tak vam vsetkym drzim palce. Drzte sa chlapi!
Ved 5 min je normalka...co chces do nej busit 2hodiny...
uz.Az sa my dvaja "spojime" uz budes musiet ist prec:-))))
nemam:(( posli mi to na gmail.. skusim ti poslat pozvanku a musis sa iba prihlasit ako si to robila v post.sk a mozme tam chatovat.