Kolko pijete ?

Príspevok v téme: Kolko pijete ?
lost

Samozrejme vody :)

Len tak ma to napadlo, lebo som tu videl ze niekto pije xyz litrov vody denne.

Totiz vacsinu dna sedim za PC a tak som priliz lenivy na to aby som chodil do kupelne kazdych par desiatok minut, alebo dokonca dole do kucyne. Je to dialka, a tak mam 2l flasu pri sebe na stole a kedykolvek ma to napadne, alebo obcas aj z nudy, si odpijem. Denne si ju napustim tak 3x, cize vypijem 6l, niekedy az 7-8 litrov.

No a teraz ani nie je take horko/sucho, tak neviem, nie je to priliz vela? :D

zuzic

jaj bingham teba som tu necakala:) inak by som nepisala jak klamem zachranarov:)))necital si to cele ze nie?:) ked podla teba je to take lahke...no co ako sa mas?:) trosku zmenim temu:))
wil: ano mna ani raz nepochpila..ked poviem ze aj ja si zaslizim pochopenie a tak tak ma len vysmeje...chyba mi niekto kto ma pochopi lebo toho kto ma chapal som stratila...

will51

moja mama ma ani raz nepochopila furt si tvrdi svoju pravdu a ani raz sa nestalo aby uznala ze raz mozem mat pravdu aj aj...

zuzic

jak s malymi detmi totalne:( ved viem ze viac nemozem tak preco do mna pcha? ked jej poviem ze mam uz vlastny rozum a neni som male decko tak sa najskor pochytime a potom sa tvari dotknuto:( neviem co mam robit ako jej to vysvetlit:( mam niekedy pocit ze ma nikto nechape:(

will51

noo to poznam m,oja mama je presne taka ista...akokeby ona videla do mojej hlavy ze ci som hladna a smedna alebo nie...

zuzic

moja tak isto:( a nie len v tomto, nikdy si neda nic vysvetlit:( ked poviem ze nie som hladna tak a ze co ved si zjedla len jeden zemiak tak co nemozes byt hladna si zas nevymyslaj...to iste s pitim:( neda sa to vysvetlit a vzdy sa pohadame:(( uz neviem ako to mam riesit:( casto sa mi tiez kruti hlava tebe nie?

will51

tak to si mala stastie..no mojej mame sa to vysvetlit neda..vecsinou to skonci len hadkou..ona si furt tvrdi svoje..

zuzic

nie usla som im:)) ale nie tak doslovne vies to bolo leto a akcia tam bola a ja som mala vtedy 14 takze som povedala ze musim ist za mamou on ze fajn ale nech mu najskor ukazem ci dobre chodim a tak vies rovnovaha...potom mi dal este vodu nech vypijem dalsi pohar a zoberem so sebou a ze ked najdem rodicov nech za nimi ihned pridem. no mame som nic nepovedala len ze zachranari rozdavali mineralku:) a mama ze aki pozorni:) no ale kamaratku ako odpadla v skole brali hned do nemocnice a pat dni lezala:( ja som nastastie usla...to je skor vyhoda ze nevies klamat:) mne uz nikto neveri:) no este raz ked som po operaci oklamala doktora ze pijem a nepila som vtedy to nedopadlo najlepsie:( ma napojijli na infuzie a tak...inac ja ked sa napijem normlane ma boli zaludok potom:(( a mama ma nevie pochopit:( ako jej to mam vysvetlit?:( ako to ty robis?
cicii: moj brat ma ten problem...

will51

noo to sa pytam aj ja a ne ze mi len nechuti ani nevladzem nejak vela pit..a nezobrali ta ani do nemocnice???ja mam tu nevyhodu ze nejak klamat neviem..:o(