Kolko pijete ?

Príspevok v téme: Kolko pijete ?
lost

Samozrejme vody :)

Len tak ma to napadlo, lebo som tu videl ze niekto pije xyz litrov vody denne.

Totiz vacsinu dna sedim za PC a tak som priliz lenivy na to aby som chodil do kupelne kazdych par desiatok minut, alebo dokonca dole do kucyne. Je to dialka, a tak mam 2l flasu pri sebe na stole a kedykolvek ma to napadne, alebo obcas aj z nudy, si odpijem. Denne si ju napustim tak 3x, cize vypijem 6l, niekedy az 7-8 litrov.

No a teraz ani nie je take horko/sucho, tak neviem, nie je to priliz vela? :D

jajka001

lost, pisu o mineralkach s nizkou mineralizaciou. mineraly treba kontrolovat, kolko ich do seba davas a akych.
ja vypijem max. liter a pol viac do seba nedam. a snazim sa. zavisi to od vahy. uz tu niekto pisal, ako sa to pocita

lost

Skusal som tie pruzky na moc, a tam som nemal ani aceton (ak som to spravne pochopil) a ani cukor.

Prave teraz je clanok na zdravie.sk
pise sa tam
"# 1) Vypite denne aspoň 2 až 3 litre tekutín"

neviem ako, ale slovicko ASPON mi hovori ze 2-3l je MINIMUM. neudavaju tam maximum, preco to ?

Taktiez tam pisu ze mineralka je idealna :)

2235

ja by som urcite ubral pokial niesi na pusti alebo nemas v kancelarii nastavene kurenie na 50stupnov tak by som to pribrzdil teorie ze cim viac tym lepsie uz boly prekonane aj co sa tyka pitneho rezimu to nevravim ze posledne preteky v piti vody tusim to bolo v usa nedopadly pre prve miesto najlepsie uz to ma za sebou a ak si to dobre pamatam tak to bola zena

ojka

lost, ked nepociťuješ taký smäd teraz, tak to bolo asi sila zvyku, že si pil tolko vela...alebo ako to napísať, možno "z nudy" (;

lost

Tak dnes to bolo 3 az 3.5l :)

Ale ta voda na stole neskutocne provokuje, ale neznesitelny smad som nepocitoval.. Ale celkom som si zvykol na tu sviezost co prinasa studena voda ked pijem casto :)

wattter

ja podobne ako ty denne vypijem 6 až 8 l vody, ale ja užívam antidepresíva, a práve tie vysušujú organizmus, čiže u mňa je to normálne

lost

No napriklad...
Ak som v skole (1x/tyzden), tak pijem 1l za 10 hodin (cesta+skola). A necitim nejake extremne zle veci, ako je smad, brutalna unava (len mierna, ak uz).

Alebo to iste ak som vonku, tiez nepijem velmi casto, ale to asi pretoze nemam pri sebe nekonecno vody..

Popripade, na bicykli, neni problem dat 100-200km so spotrebou 3-5l na slnku + do 500gramov jedla. (spalim asi 3-5000kCal)
Myslim si, ze ak by to bola ta DM1, tak by som tam uz odpadol, ale covek nikdy nevie, moze to prist kedykovlek a ta DM1 je velka potvora, tak iste myslienky sa nejak vzdy priskocia do cesty.

Ale ked som doma, tak smadny som, ale nie je to taky "suchy" smad, skor taky ze citim to jedlo co som prave mal..