Kolko pijete ?

Príspevok v téme: Kolko pijete ?
lost

Samozrejme vody :)

Len tak ma to napadlo, lebo som tu videl ze niekto pije xyz litrov vody denne.

Totiz vacsinu dna sedim za PC a tak som priliz lenivy na to aby som chodil do kupelne kazdych par desiatok minut, alebo dokonca dole do kucyne. Je to dialka, a tak mam 2l flasu pri sebe na stole a kedykolvek ma to napadne, alebo obcas aj z nudy, si odpijem. Denne si ju napustim tak 3x, cize vypijem 6l, niekedy az 7-8 litrov.

No a teraz ani nie je take horko/sucho, tak neviem, nie je to priliz vela? :D

zuzic

juj no denz to je mi luto...mylsim na teba ok? uvidis bude lepsie:) no ty si moj clovek ani mne sa nechce chodit na vychadzky i ked v mojom zaujme:) radsej sa vyhovaram ze mam vela ucenia:) ale aj tak mi to nerobi dva krat dobre:))no chvalim sa:) dnes som mala test na 100%:) ale inak vsetko po starom bohuzial...:(

bingham

Jaaa sa uraaazam :DDDDD, ale to nieeee ja nie som zena....ja sa neurazam :)))

Nazdar denz....dovolenka to nebola..., ale doobre teda :)) caaaute

zuzic

a ty si tam naozaj isla?:) sak ked nic ine nevie len posielat niekam...by som ju zmenila:) ta moja ma nikdy neposlala ta je v pohode len je strasne zvedava:) kym od nej dostanem jeden vymenny musim jej naklopit dvadsat dalsich veci:)))

Denz

zuzik- ako vzdy:)).......trpnutie ruky a druhej bolest a krcna....no trochu lepsie:)
aspon tu sa odreagujem,lebo vychadzky mam ale sa mi nece :)
Ty sa pochval :)

zuzic

denz hej uz bolo:) mi normalne chybal:)) a co ako sa mas dneska?:) to je moja otazka dna teraz:)))
will: no to je najlahsie poslat na ps...ale mylsim nieco co ja viem ci gastracovi alebo tak nejak...