Kolko pijete ?

Príspevok v téme: Kolko pijete ?
lost

Samozrejme vody :)

Len tak ma to napadlo, lebo som tu videl ze niekto pije xyz litrov vody denne.

Totiz vacsinu dna sedim za PC a tak som priliz lenivy na to aby som chodil do kupelne kazdych par desiatok minut, alebo dokonca dole do kucyne. Je to dialka, a tak mam 2l flasu pri sebe na stole a kedykolvek ma to napadne, alebo obcas aj z nudy, si odpijem. Denne si ju napustim tak 3x, cize vypijem 6l, niekedy az 7-8 litrov.

No a teraz ani nie je take horko/sucho, tak neviem, nie je to priliz vela? :D

jajka001_

ale co tu hladate diagnozy hned. nema stratu hmotnosti ani velky smad.
lost, pri takom mnozstve mozes mat casom problemy. tak to zniz.

lost

No to je...

Myslel som si ze voda nevie napachat az take velke skody..

Od zajtra mam max limit 3l/den :)

Dakujem za vsetky (velmi cenne) rady ;)

fenix1

tak potom sa nebude u teba jednat o juvenilny diabetes,ale mal by si chodit pravidelne na kontroly,kedze brat ma ako pises dm,tak musis vediet,ze nalacno do 5.8 a po najedeni 90 minut do 7

lost

fenix1 - btw, brat ma cukrovku od 6. roku, je vysoka pravdepodobnost ze ju schytam aj ja ? .. Poslednu krv mi brali, cca pred 9 mesiacmi, tak ak tam vtedy nieco bolo, tak snad by si to vsimli :)
Ale mame doma glukomer, tak si to mozem odmerat, najlepsie asi nalacno ?
...
fenix1 - a to bolo 15l na den, do naplnenia/konca zavodu?
...
Denz - toaletu mam daleko 15 krokov (7-8metrov) ... ide o to ze musim sa postavit a to je narocny proces, ak tam pojdem pre 1 dusok vody, tak spalim viac energie ako mi ta voda doda :D

Hmmm, ked tak nad tym rozmyslam, tak aj dufam ze je to naozaj len od tej nudy, zajtra to budem podrobne sledovat :D
Ale ked sa mi minie voda v tej flasi, tak mi trva aj 1-2 hodiny kym si ju doplnim :)

zuzic

mno ja pijem ked mi zabehne:) inak nezvyknem pit, maximalne po jedle a malinko pocas dna troska alebo vecer cajik lebo som nachladnuta ale inak nepijem, ale je to velmi malo mam s tym problemy hlavne v lete ked odpadnem a tak...nerada pijem jedine ked sa v skole nudim vtedy si tak cuckam z flase:)