Kolko pijete ?

Príspevok v téme: Kolko pijete ?
lost

Samozrejme vody :)

Len tak ma to napadlo, lebo som tu videl ze niekto pije xyz litrov vody denne.

Totiz vacsinu dna sedim za PC a tak som priliz lenivy na to aby som chodil do kupelne kazdych par desiatok minut, alebo dokonca dole do kucyne. Je to dialka, a tak mam 2l flasu pri sebe na stole a kedykolvek ma to napadne, alebo obcas aj z nudy, si odpijem. Denne si ju napustim tak 3x, cize vypijem 6l, niekedy az 7-8 litrov.

No a teraz ani nie je take horko/sucho, tak neviem, nie je to priliz vela? :D

zuzic

hh kolko krat uz mna mama poslala k lekarke:)) no ked sa nastve a ide tam so mnou vtedy je to pruser:) ale ja zvyknem klamat doktorov, je to dost blbe ale aspon mam pokoj:) najhorsie je ked odpadnem a zacnu do mna liat vodu. bleee raz taky zachranari ked som odpadla sa ma pytali ze ci pijem no sak jasa ze som povedala ze ano a oni ze tak preco som dehydrovana:)) som sa nasmiala vtedy, no a zacal do mna liat mineralku som myslela ze zdochnem jak ja nenavidim mineralku:(( jedine co bolo na tom celom pozitivne je ze bol to pekny zachranar:)) inak nic:( len ako mam vysvetlit mame ze mne jednoducho nechuti???

will51

zuzic noo to poznam...od rodicov to furt pocuvam..raz ma mama poslala kvoli tomu k lekarke a ta ma poslala ku psychiatricke...:oD

zuzic

ja tiez ledva zapijem lieky:( iba ked sa nudim v skole tak si cuckam z tej flasky:) ale inak mi nechuti pit, ale mne nechuti ani jest takze je to vyrovnane:) no ale je to dost velky problem hlavne v lete:( a ked k tomu priratam tie kazne rodicov a doktorky...

lost

Ano tie pruzky su z lekarne (ale ja som ich ukradol od brata :D )

Dnes som nevypil asi ani 2 litre... skola, cestovanie a tak, cely den prec. a dalo sa prezit :)