Kolko pijete ?

Príspevok v téme: Kolko pijete ?
lost

Samozrejme vody :)

Len tak ma to napadlo, lebo som tu videl ze niekto pije xyz litrov vody denne.

Totiz vacsinu dna sedim za PC a tak som priliz lenivy na to aby som chodil do kupelne kazdych par desiatok minut, alebo dokonca dole do kucyne. Je to dialka, a tak mam 2l flasu pri sebe na stole a kedykolvek ma to napadne, alebo obcas aj z nudy, si odpijem. Denne si ju napustim tak 3x, cize vypijem 6l, niekedy az 7-8 litrov.

No a teraz ani nie je take horko/sucho, tak neviem, nie je to priliz vela? :D

bingham

Ajajaaaaaj.....zeny.....:))) vlastne dievcataaaa.....mate to pomylenee....no musite sa s tym vyrovnat....ze ste vo vsetkom az na druhom mieste...teda po nas...samozrejme okrem oduuvania a podbnych zenskych srandiciek...v tom ste na prvom mieste...., ale na druhej strane sa zamyslite nad tym aku maju muzi silnu volu....ked znasaju tie vase vrtochy :DDD

zuzic

will: cista pravda:) niekedy sa urazaju viac ako zeny. ha bingho:) no bingho ma 22 (strasny vek:) tak si to vypocitaj:)
bingham: co ste pochytili? to zeny pochtili od vas ty mudrc:) a ano ak som ja dieta ty si starky:) ble

will51

ale aj muzi sa vedia urazat a dakedy omnoho viac nez zeny :oD
zuzic do akeho rocnika chodis??noo rada by som ju zmenila ale nejak sa mi to neoplati za chvilu pojdem ku dospelej

zuzic

mno pametam ty mas ale dobru pamet inac tiez:))) ja som dieta xxl:)) tak ma prezyvaju doma:) ale ok dobre som dieta ty starky:)))