Kolko pijete ?

Príspevok v téme: Kolko pijete ?
lost

Samozrejme vody :)

Len tak ma to napadlo, lebo som tu videl ze niekto pije xyz litrov vody denne.

Totiz vacsinu dna sedim za PC a tak som priliz lenivy na to aby som chodil do kupelne kazdych par desiatok minut, alebo dokonca dole do kucyne. Je to dialka, a tak mam 2l flasu pri sebe na stole a kedykolvek ma to napadne, alebo obcas aj z nudy, si odpijem. Denne si ju napustim tak 3x, cize vypijem 6l, niekedy az 7-8 litrov.

No a teraz ani nie je take horko/sucho, tak neviem, nie je to priliz vela? :D

zuzic

juj will ale bingham sa neuraza:)) on je fajn chalan:) a skusila si to aj nejak riesit? myslim po medicinskej stranke, ja nie....

will51

bingham co sa hned urazas,,mozno keby si bol v nasej kozi hovoris inak vam sa to vsetkym lahko hovori ze musis viac pit..ale keby ste tiez nevedeli poriadne nic do seba dostat neviem jak by ste vsetci hovorili...ja by som pila len neviem to do seba dostat..ma az napina ked pijem a boli ma zaludok..

zuzic

roman ja viem ale ja za to nemozem ze mi nechuti chapes? ako mi nechuti jest tak isto mi nechuti pit. nemozem za to...a problemov mam aj tak dost takze...
will kde si? pomoz mi:)

roman08

zuzic ludske telo sa sklada ja neviem presne 60-70% z vody takze dalej ti pisat ani nemusim aku hlupost robis ked nepijes.a ked ta z toho boli brucho tak by si to mala pit po glgoch a castejsie a casom si zvyknes inak budes mat cely zivot zdravotne problemy by si sa divila kolko zdr.problemov by ti pominulo len pitim obycajnej vody.

zuzic

ja viem ved dobre uz minule ma tu zvozili jak male decko pre istotu kvoli usiam tak uz nechcem pocut ziadne kazne:) no cuckam hlavne ked je kofolka:)) ale len ked sa nudim to nebyva casto:)) ale davno si tu nebol nie? a kde je inko? to nie ze by som chcela zaparat len mi chyba troska tak ci nevies ze kde je:)

bingham

celkom dobre zuzi :)aaa nie necital som to cele...radsej :), ale ako si pisala pekne si pocuckavaj....prijem tekutin je velmi dolezity.....