Kolko pijete ?

Príspevok v téme: Kolko pijete ?
lost

Samozrejme vody :)

Len tak ma to napadlo, lebo som tu videl ze niekto pije xyz litrov vody denne.

Totiz vacsinu dna sedim za PC a tak som priliz lenivy na to aby som chodil do kupelne kazdych par desiatok minut, alebo dokonca dole do kucyne. Je to dialka, a tak mam 2l flasu pri sebe na stole a kedykolvek ma to napadne, alebo obcas aj z nudy, si odpijem. Denne si ju napustim tak 3x, cize vypijem 6l, niekedy az 7-8 litrov.

No a teraz ani nie je take horko/sucho, tak neviem, nie je to priliz vela? :D

will51

bingham to nie je pravda..zeny su mudrejsie jak muzi aj v skole sa lepsie ucia dokonca su panie domu a co by ste robili keby sm,e mali dostat kramy a rodit dieta??ved by sme asi umreli

bingham

Kde vlaaadnu muzi ??? sa pozri okolo seba poriadne :))) jednoducho nemate vodcovske myslenie....vy sa musite nechat viest....:)))

Nooo co ti na to poviem.....ze nemas davat chlapcom facky :P

zuzic

no bingham ja ked jojkam tak mi uz nieco naozaj je...ale vy ked jojkate tak to je nic. jak dnes dala som chalanovi facku a on este dve hodiny jojkal jak male decko. no co teraz povies ha?:)

zuzic

no vidis ze mi vies aj tak pekne povedat:) nie si az taky zly ty blondak:))
no pozeram sa okolo seba a zda sa mi ze vladnu zeny:) no kde vladnu muzi no povedz:)

bingham

S tou bolestou si robiiis srandu nie :DDDD

ooou moja nozicka....jaaaj moj nechtiiik....hiii boli ma brusko...ano ano aj take som od vas zien pocul....:DDDD

bingham

Vidis na toho certika....som aj zabudol...:P

Nieee niee....nemas pravdu....vlaaadnu muzi....staci ked sa pozries okolo seba....heh :DDDD, ale aby som nebol taky zlyyy....aj vy mate svoje miestecko :P

zuzic

denz:) pri pive? fuj strasne nechutne hlavne tmave:) bleee
bingham: nunu ty jak si sa nam rozrozpraval:) no nekecaj, aku mam ja silnu volu, vies kolko som znasala toho tvojho certika?:) a okrem ineho neviem kto sa tu oduva ze bingham:)