Dobrý deň. Mal som tú česť pracovať v čisto ženskom kolektíve ako chlap a bol som šokovaný:).Ohováranie,falošnosť intrigy,falošná ženská solidarita apod.V mužskom alebo zmiešanom kolektíve som sa s takými extrémnosťami nestretol. Preto by som bol rád ak by niekto s podobnými skúsenosťami napísal svoj názor na tento \"fenomén\".
Aký je váš názor na ženský kolektív?
Este som si v praci so zenami vsimol jeden zaujimavy fenomen. Tie, ktore boli vydate a manzel ich vecer pred tym dobre sexualne uspokojil , tak boli na druhy den normalne a dalo sa s nimi diskutovat o praci. Tie, co to stastie nemali boli strasne jedovate a musel som ich casto posielat za sefom.
Zensky kolektiv je hroza, v jednom cisto zenskom pracujem. Ohovaranie, intrigy, sledovanie, ktorej sa nieco nepodari, donasanie, jednoducho otrasne.
oprava-rozpisuju
ja sa smejem ako niekto-zeny- hned zacinaju tuna ohovarat kolegine:DDDD
Jak sa rozisuju poniektore - kva kva kva:DDD
Prosta pravda. V niekoľkých ženských kolektívoch som pracovala, takže verne poznám tie veci, o ktorých sa tu píše. Teraz mám za kolegov hlavne mužov a nedá sa to porovnať. So ženami v práci nikdy viac!!!
no prosim aj tu mudra usiko moralizovala a ako vo vacsine temach ohovarala zeny :D
ahojte,ja pracujem tiež v čisto ženskom kolektíve a potvrdzujem,že sme falošné a tešíme sa z toho,keď kolegyňa niečo ,,dovrzá".Bohužiaľ mala som dobrú školu,tak ma naučili,keď som na pracovisko nastúpila robili všetko preto,aby som nezapadla!
co jaky zuzik? zuzik je vsade:)
a zuzik uz je inde:)
ale si zacala o kolegovi:))