Aký je váš názor na ženský kolektív?

Príspevok v téme: Aký je váš názor na ženský kolektív?
Ján26

Dobrý deň. Mal som tú česť pracovať v čisto ženskom kolektíve ako chlap a bol som šokovaný:).Ohováranie,falošnosť intrigy,falošná ženská solidarita apod.V mužskom alebo zmiešanom kolektíve som sa s takými extrémnosťami nestretol. Preto by som bol rád ak by niekto s podobnými skúsenosťami napísal svoj názor na tento \"fenomén\".

lolololo

ja robím v kolektíve ženskom,kde je iba zopár normálnych báb. ostatné sú závistlivky prvého stupna. takže - o svojich úspechoch ani nehovorím. ak mám starosti,tiež ich nevešiam nikomu na nos...tešili by sa z toho...je to smutné,ale je to tak !
pritom ja sa nechcem chválit,ale som empatická a nemám intrigy vobec rada. ak sa ohovára,odídem z miestnosti...inak sa to nedá. pripíšu prítomnému aj to,čo nepovedal...

pipia22

Yvona taku zienku domacu si vobec nevsimaj co ti nesiaha ani po clenky. uplne ignoruj,alebo ked nieco zapoti tak jej to slusnou formou vrat aby sa zahambila.

Yvona

Aj ja pracujem v zenskom kolektive , a je to fakt zle. Moje problemy zacali v januari tohto roku, mam koleginu, ktora mi dava pocitit, ze som neschopna , niekedy ma zhadzuje pred zakaznikmi, robim totiz v obchode. Je toho ovela viac,to by bolo nadlho, myslim pisania.Neviem, ako mam reagovat na jej blbe reci,som uplne ina ako ona.Ja mam vela zaujmov,ona je typicka zienka domaca. Mam pocit, ze to vsetko robi zo zavisti, alebo z coho...Ale ide o to, ze uz nevladzem, som psychicky na dne.Mam problemy zo spankom, stale myslim na to, co zase bude v robote,a zacinam mat aj zdravotne problemy. Neviem, co mam robit. Uvazujem aj o vypovedi, ale viem, ze by som jej tym urobila radost,a to nechcem.. Poradte mi...

eternity

myslim, ze je to o charaktere...
zazila som zmiesany kolektiv, co bol najsamlepsi v mojom zivote, zazila som zmiesany, z ktoreho som radsej odisla.
zazila som pracu v kancli iba so zenami plus zena sefka a som spokojna.
moja kamoska zazila pracu v absolutne prevazne chlapskom kolektive a bola zhrozena z tych muzov...

dadus35

ženský kolektív je uplne o ničom, ja pracujem už roky v ženskom kolektíve a aj šéfku máme ženu a pripadajú mi teda ako totálne sliepky....myslím že muži majú lepšie predpoklady na vedenie, naša šéfka je o ničom a tak potom vyzerá celý kolektív...chcela by som konečne zažiť šéfa chlapa, nech s tým babincom urobí poriadok...

[zruseny12]

SIXTHSENSE
...presne tak ako pises,ja zasa neohovaram nikoho aspon sa NESNAZIM OHOVARAT a ked nieco poviem,tak nie s tym zamerom aby som niekoho niekde SPINILA atd.ako to vedia niektore zeny/popripade aj muzi robit/lebo aj muzi su niektory 100x vacsie drbny ako zeny/
...ale mas pravdu,niektore vedia vytknut cloveku chyby a popritom maju este vacsie chyby ako ja/alebo nejaka zena,ktoru ohovaraju/...a to tiez u mna maju stale respekt na zaciatku,ale iba do chvile kym nezacnu byt OHOVARACNE ATD.A NEZNASAM AJ TO KED NIEKTO NIEKOHO PREDOMNOU OHOVARA A SNAZI SA HO V MOJICH OCIACH POSPINIT...
tiez ho potom uz tak nerespektujem...lebo viem,ze DNES OHOVARA TA DOTYCNA OSOBA PREDOMNOU INEHO A ZAJTRA MOZE OHOVARAT MNA PRED INYM CLOVEKOM...
TREBA ROZLISOVAT OHOVARANIE A KONSTATOVANIE A KOMENTOVANIE-HOCI KOMENTOVANIE JE TIEZ NIEKEDY NA SKODU...kazdy si to vysvetli po svojom...

a najhorsie na vsetkom je to,ako vedia niektore zeny okomentovat nejaku situaciu,ako by vsetko PERFEKTNE UROBILI,AKO TA DRUHA ZENA ATD.AJ NAPRIEK TOMU,ZE SA NIEKEDY ANI V TAKEJ SITUACII NIKDY NENACHADZALI...ALE UZ VEDIA DOPREDU AKO BY SA PRESNE ZACHOVALI...
je to velmi zlozite vsetko v zivote,a stale je to len na charaktere ludi...
ja som pracovala aj v zenskom kolektive aj v miesanom...
a keby som mala napisat kde mi bolo najlepsie tak mozem povedat,ze v miesanom kolektive,lebo pri muzoch sme stale srandovali,smiali sa...atd.
v zenskom to bolo otrasne,ALE CEST VINIMKY SA NASLI,ZE BOLI NORMALNE ZENY...
a raz mi povedal jeden muz,ze aj chlapi sa vedia medzi sebou ohovarat ako zeny...
/ked sme mali raz taku temu a bavili sme sa o takych veciach/

uhlie

Problem v nezmiesanych kolektivoch je ten, ze zeny vzdy a vsetky problemi zvelicuju, kym muzi problemi zmensuju, alebo ignoruju, popripade riesia. Ked sa to zmiesa, tak nastane urcita rovnovaha.