Dobrý deň. Mal som tú česť pracovať v čisto ženskom kolektíve ako chlap a bol som šokovaný:).Ohováranie,falošnosť intrigy,falošná ženská solidarita apod.V mužskom alebo zmiešanom kolektíve som sa s takými extrémnosťami nestretol. Preto by som bol rád ak by niekto s podobnými skúsenosťami napísal svoj názor na tento \"fenomén\".
Aký je váš názor na ženský kolektív?
Všetko záleží od inteligencie a prostredia v ktorom sa tie ženy pohybujú.
Poznám veľa inteligentných žien, ktoré sa vyhýbajú takým veciam ako napríklad neustále rozoberanie blbostí, ohováranie druhých. Ale z mojich skúseností poznám aj veľa takých o ktorých sa tu píše. Ja osobne som mala najhoršie skúsenosti so ženami z východoslovenských dedín, pre ktoré je také správanie sa prirodzené a nevidia na tom nič zlé, samozrejme česť výnimkám, ale kto žil vo väčšom meste a s niečím takým sa stretol mi dá určite za pravdu.
magy, ty na to pozeras z druhej strany, len si domyslas, ake je pozadie spravania sa zeny. ja viem, ako to je, pretoze som zena. nesoptim, ak nemam sex a zas ked sa deje bezpravie, spravodlivo sa rozhnevam, aj ked mam neviem aky orgazmus za sebou :-)
som zena, magy.
datelinka - budem trosku oponovat, taka zena (rozumej uspokojena) je podstatne menej nachylna na to, aby ju nieco len tak nastvalo. Momentalne tiez pracujem v kolektíve, kde máme aj ženy a je to zábavné sledovať, ako je daná osôbka jeden deň netýkavka a nemôžeš jej nič povedať, lebo hneď soptí a prská, a na druhý deň sa správa úplne bohorovne a problémy rieši s prehľadom. :D
magy, samozrejme ze to na zene vidiet, ale bezprostredne po sexe, kym sa ta uspokojena zena dostane do prace, moze ju nastvat x veci.
ja vravim, ze vztahy su vo velkej miere zavisle na inteligencii, aj tej emocionalnej.
stale plati: kto o kom pred tebou, o tebe za tebou. a je to tak. ked viem, ze niekto ohovori cely svet predo mnou, za mojim chrbtom bude ohovarat aj mna. :-) vtedy viem, ze pred takym clovekom netreba rozoberat svoje problemy alebo starosti. taky ich prekruti a len zlobu narobi :-)
inak Ján26 - úplne súhlasím, takú skúsenosť mám aj ja, aj keď som nebol sám, boli sme dvaja. Kolega bol vyložene fešák, taký modelovský typ a to čo dokázali tie ženské robiť (a aj prieky sebe navzájom), aby sa mu votreli do priazne... Dosť u mňa vtedy klesli. Strašne tragikomické. Muži si robia napriek jedine ak ide vyložene o profesionálnu rivalitu v rámci práce, aby kolega nezískal lepšiu zákazku a pod. Ale je to skôr zdravá rivalita, aj keď uznám, občas bojovaná nie najčistejším spôsobom. Muži sa nedokážu tak znenávidieť, ako ženy. AK majú problém, idú von, dajú si po papuli a potom to prípadne spolu zapijú a hotovo, ďalej to neriešia, život ide ďalej. Ženy si zo života navzájom dokážu spraviť peklo až do smrti aj kvôli strašným malichernostiam.
ale to je jasne, sex prospieva psychickemu zdraviu :)))
uhlie, fiha, to sa ti vsetky zdoverovali s tym, ci mali sex, kedy a ako dobre boli uspokojene? alebo je to len tvoja teoria?
uhlie- a sef to vyriesil??:)))
od neho uz sli kludne a spokojne???:)))