Aký je váš názor na ženský kolektív?

Príspevok v téme: Aký je váš názor na ženský kolektív?
Ján26

Dobrý deň. Mal som tú česť pracovať v čisto ženskom kolektíve ako chlap a bol som šokovaný:).Ohováranie,falošnosť intrigy,falošná ženská solidarita apod.V mužskom alebo zmiešanom kolektíve som sa s takými extrémnosťami nestretol. Preto by som bol rád ak by niekto s podobnými skúsenosťami napísal svoj názor na tento \"fenomén\".

teusa29

No ja som zacala od septembra tiez v zenskom kolektive,poviem Vam CISTA SLEPACAREN!!!!Tesim sa kedy odtial vypadnem...Fakt nechapem tie zbytocne intrigy,zavist,staranie sa do druheho.

leeerka

no podla toho kde a ake su vekove a povahove skupiny a odkial tie zeny pochadzaju ... nas je teraz v kancli asi tak 20zien a 5 chlapov a tak najprv som myslela, ze v phode ..ale po case sa ukazali ich prave tvare a ni to netrvalo dlho ... dva tyzdne .. a to tam najvacsie peklo robia take tie starsie semetriky..aj ked nechpaem co z toho maju vobec ... my mame mladeho timoveho veduceho a o mne sa uz hovori, ze ktovie co s nim mam ...a to som sa nahodne dozvedela tento tyzden ... on o nicom nevie..keby to pocul, tak je jasne, ze by zakrocil ..a stale sa stazuju, ze preco za mnou chodi a preco sa so mnou roprava .. no tak pardon ael ja nemozem za to, ze mu vzdy dobre poradim a vyriesim problem... ak teda viem ... a pootm idu take hluposti .. ale nevsimaju si ostatne ..len mna stale .. zavistlive buchty, co nemaju cely den nic na praci ... ale ved ja im vytriem kocura, ked teraz v pondelok dam vypoved .. sa mozu divit :-)))a nech sa tam aj popzabijaju potom kravy jedny

Uhlie

Tiez som bol raz v takom kolektive. Raz sa debata zvrtla na to, ktora jedava aky jogurt. Samozrejme, ze vysvitlo, ze jedna ucastnicka rozhovoru jedla jogurt v ktorom bolo podla reklamy viacej laktobacilov, ako u inej. Nakoniec sa to skoncilo bitkou medzi tymi dvoma a nepriatelstvom na zivot a na smrt kvoli takej pi.ovine.

[zruseny12]

ZENSKY KOLEKTIV JE NIECO OTRASNE,KDE JE SAMA ZAVIST,OHOVARANIE ATD.
***ALE NAJDE SA V TAKOM KOLEKTIVE AJ PAR ROZUMNYCH ZIEN S KTORYMI SA DA VYCHADZAT A PRACOVAT BEZ PROBLEMOV***

aknitka

ja som chvalabohu v čisto ženskom kolektíve nepracovala (hlavne vlastným pričinením lebo som takú prácu nikdy nevyhľadávala a sakra dlho by som rozmýšľala či by som do toho išla). a tiež by som nerada pracovala tam kde by mi mala šéfovať žena. zatiaľ som mala nadriadeného vždy muža a dúfam že to tak ostane i naďalej. my ženy sme v tomto naozaj zvláštne. vždy musíme okuknúť čo má ktorá oblečené, ako jej stoja dnes vlasy, ako je namaľovaná, či nemá kruhy pod očami a bla bla až do zblbnutia. ja za seba musím povedať že mi je to fuk a ak som sa s nejakou kolegyňou v niečom predbiehala tak to boli iba pracovné výkony. ale máme jednu takú, ktorá dobreže neskontroluje aké spodné prádlo mám dnes oblečené. či náhodou nemá ona horšie.

karioll2

ked som mal sladkych 20,pracoval som v kolektive,kde som bol jediny chlap a zeny od 15 do 65.nic horsie som v zivote nezazil.skus ich par pretiahnut,zlepsi sa to

jajka001_

ja tiez v zenskom, je to tak pol na pol. zalezi od povahy. vlastne skor tristvrtiny su normalne. len tu jednu priblblu stvrtinu je viac vidiet a pocut.

sun0808

3roky pred maters.som pracovala v zenskom kol.,ale akosi sme si sadli,stretavali sme sa casto vsetky aj mimo prace...dodnes s vacsinou udrziavam kontakt.nezazila som ohovaranie,skor sme sa zvykli poskriepit,tak na 20minut...sakra,ale teraz ma nieco napadlo..co ak ohovarali mna?:)))