Aký je váš názor na ženský kolektív?

Príspevok v téme: Aký je váš názor na ženský kolektív?
Ján26

Dobrý deň. Mal som tú česť pracovať v čisto ženskom kolektíve ako chlap a bol som šokovaný:).Ohováranie,falošnosť intrigy,falošná ženská solidarita apod.V mužskom alebo zmiešanom kolektíve som sa s takými extrémnosťami nestretol. Preto by som bol rád ak by niekto s podobnými skúsenosťami napísal svoj názor na tento \"fenomén\".

Denz

dievcata.....snaha bola,ale nevyšlo vam to s muzmi:))))
darmo.....stale sa vratite k sebe:)))
datelinka...,ze??:)))

zuzic

hh:) tento je otec mojej spoluziacky:) vzdy ked ho stretnem, tak ahoj zuzka, ani ho nestihnem pozdravit a uz spusti co nove doma, byvate kde ste byvali, rodicia robia kde robili, ako sa maju, co mame nove, s kym chodia bratia, mas kamarata, kam pojdes....sa tvarim ako debil poviem ze vsetko je ok fajn neviem a zacnem naho utocit vsetkymi moznymi otazkami a hned ze uz musi ist:)

datelinka

zuzic, ja mam takeho kolegu. ten nikoho a nic nenecha na pokoji, akonahle sa dozvie nejaku novinku, musi ju opakovat ako rozhlas, kym to vsetci nevedia :-))

datelinka

vsetko je o inteligencii...
jajka, mna takto ohovaraju susedy, moje rovesnicky.... a vzdy si vravim,nech ohovaraju, ked mi maju co zavidiet :-)

zuzic

ale uznate ze to neni len tak ze zena tak je ohovaracna. musi to byt v povahe, ja napriklad poznam strasne ohovaracneho chlapa. ale o nom kazdy hovori ze on mal byt zena:) je priserne klebetny:)) no ale musisa nechat ze vecsina zien je presne ako hovorite:)

jajka001_

uz na strednej to bolo tak, ze sa strasne ohovarali, neznasala som ich. a aj na zakladnej vlastne. ja som si vzdy nasla jednu dve kamosky a s tymi som sa bavila. a tie kravy co sa ohovaraju su mi ukradnute.a smiešne, kazda kazdu, navzajom. a viem ze aj mna ohovaraju, a je mi to jedno. radsej nech ma ohovaraju, ako by ma mali lutovat :)) a je mi ich luto, tie kecy co maju, ja v takej spolocnosti proste nevydrzim.

Denz

Tato tema by sa mala zrusit:DDDDD
Ved to vyzerá,ze vlastne zena nedokaze absolutne fungovat s vlastnym pohlavím :)))

konvalinkaa

Nenavidim zensky kolektiv. Bohuzial som ich uz zazila niekolko. Je to vsade na jedno kopyto. Sama zavist, intrigy, podkopavanie noh, ohovaranie. Vzdy sa na pretras zobrala ta, ktora tam akurat nebola. Akonahle dokvitla, vsetci sa s nou zacali milo rozpravat, akoby sa nic nestalo. A tie debilne temy o nicom, co ma ktora oblecene, aky ma uces a najvacsia radost bola, ked niektora co len kus pribrala. Uplne sa az vytesovali , ked jej to mohli splechnut do tvare.
Zeny su velmi zle, zakerne a falosne. Sama som zena, ale vzdy na ne nadavam a doslova ich mam plne zuby.
Chlapi sa tiez pohadaju, ale vacsinou si problemy povedia na rovinu, popr. si daju par zauch a hotovo.