Dobrý deň. Mal som tú česť pracovať v čisto ženskom kolektíve ako chlap a bol som šokovaný:).Ohováranie,falošnosť intrigy,falošná ženská solidarita apod.V mužskom alebo zmiešanom kolektíve som sa s takými extrémnosťami nestretol. Preto by som bol rád ak by niekto s podobnými skúsenosťami napísal svoj názor na tento \"fenomén\".
Aký je váš názor na ženský kolektív?
no giovani preto,lebo mojej polovicke by v ziadnom pripade nevadili take *uchylacky*:)
baby su komplikovaneee :) a teraz si uvedomte, co ti chudaci chlapi ktori to musia s nami vydrzat
darmo....kde je vela sliepociek....
tam aj kohut skape:)
sun0808 a mozem sa dozvediet,ze preco si si mna mala vzat? :)
Som jediny chalan v triede :D
Ale velmi to nesledujem, sice casto kecaju o comkolvek, sem tam niektora aj zacne klebety s miernym ohovaranim.. Ale nie som tam tak casto ze by som z toho isiel zosaliet. Samotne ohovaranie a intrigy su viac-menej vsade, bez ohladu na pohlavie, ci vek ;)
Staci ignorovat a bude v pohode :D
Uz to poznam zo skusenosti, ze vela krat ku mne niekto rozprava tym "povyseneckym" stylom, snazi sa ohovarat, urazit, ponizit a myslia si ze sa im to aj dari, no keby mali tusenie ako hlboko ich niekde mam, asi by sa na mna uz nikdy nepozreli :D
Ja pracujem s 5 muzmi sama a mame "riaditelku" . Teda to je horsie ako Hitler:DD
Kazdy odtial chce utiect.
teba Giovani:)
ja som si mala zobrat teba:)
Heh pridavam sa ku vam,necele 3 mesiace som vydrzal medzi zenskym kolektivom a tu falos,intrigy,zavist,ohovaranie za chrbtom a usmev do tvare som nikdy doposial nezazil a velila mi tiez zena,mna s toho vynechali,ale ze ma zacali sexualne obtazovat aj vydate zeny!to som si nepomyslel ani vo sne.Ja som dusevne skor taky konzervativny chlapec,ktore neuznava podvadzanie,bokovky atd...ale na kazdodennom poriadku bolo obchytkavanie MOJHO zadku...:D je to smiesne viem ale nebolo mi to prijemne,ze same zeny vsade,kebyze moj rocnik 20-25 ok,ale ze 35-50 rocne vydate zeny su take uchylacky....uz nikdy by som nechcel pracovat v cisto zenskom kolektive...