Dobrý deň. Mal som tú česť pracovať v čisto ženskom kolektíve ako chlap a bol som šokovaný:).Ohováranie,falošnosť intrigy,falošná ženská solidarita apod.V mužskom alebo zmiešanom kolektíve som sa s takými extrémnosťami nestretol. Preto by som bol rád ak by niekto s podobnými skúsenosťami napísal svoj názor na tento \"fenomén\".
Aký je váš názor na ženský kolektív?
na strednej sme boli čisto dievčenská trieda a náš triedny vravel,že je to najhoršie čo môže byť,do práce som nastúpila do výroby medzi skoro samé ženy, mali sme majstra a údržbárov tak sa to s tými dvadsiatimi ženami dalo prežiť v pohode(začala som robiť ešte za komunistov/no a teraz mám 45,robím v kuchyni s ďalšími piatimi ženami asi rovnako starými a je to niekedy dosť kruté až neznesitelné.
zeny su mrsule...., ale nevadi....hlavne ze su peknee :)
doubledog,
ja som sa priznala, že ohováram,ale ver mi,je to len konštatovanie,že tie chyby ktoré ony videli na mne,vidím ja na nich a bavim sa na tom. Mala som pred nimi rešpekt,ale v mojich očiach klesli,pretože chyby robia aj ony a keď ich upozorním tak sa odujú!!!!
Ján26- bohuzial to tak je.. neviem ci to ma na svedomi priroda, ale medzi zenami je to jednoducho o tom, ktora je krajsia..je to asi podvedome superenie..a tie ohovaracky podla mna suvisia s tym :(((dokonca aj medzi kamaratkami je to niekedy o tom supereni, aj ked bez ohovarania:)ohladne intrig a ohovarania je to individualne, ale vacsinou to plati a vsade sa nejake kvitko najde...asi je to o takte a takej vztahovej inteligencii..
ja som zena.... ale sorry, same zeny v kolektive = hnusna pretvarka, falos, intrigy a vsetky vlastnosti, ake ma mat telenovelova hrdinka...............
vlastna skusenost
delphia, presne to som sa snazila povedat, teda napisat aj ja :-)
a inak, to ze sa zo vsetkeho vinia neuspokojene zeny je najlepsie vidiet na priklade trencianskej univerzity, kde vinu za neprehladnost, rodinkarstvo a vyuzivanie systemu hodil rektor TU na rozvedene a neuspokojene zeny. vacsina z vas si to urcite precitala.
my mame kolektiv ze mame jedneho kolegu. Kolega sa nakoniec ambiocizne dostal na veducu stolicku a myslim, ze celkom fajn. Ako sa mu paci u nas? To sa musite jeho spytat, ale dobre vie, ze zeny su uz take. :), ale znasame sa velmi dobre, vie kricat, vie sa nahnevat, ale my ho pozname a ako veduci sa musi nejako aj takto zachovat. No pracujeme spolu 10 rokov a ja si nas kolektiv neviem vynachvalit. Postupne sa ale rozpadava, ale este stale sme dobra partia.
je to o charaktere. ak je clovek bezcharakterny chrapun, je jedno ci je sexualne uspokojeny ci nie, tak chrapunsky sa bude spravat. a to je jedno ci je to zena, ci muz. za svoje vlastne chyby bez mihnutia oka vinia vzdy inych.