Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem mať deti, no a čo?

martin72

..nevadí,však naše rómky ten výpadok hravo vykompenzujú.A tým feministkám po dovŕšení dôchodkoveho veku(75rokov) sa účet v 2.pilieri prevedie na príspevky pre nastávajúcu majoritnú komunitu.

katka...

Je osobna vec kazdej zeny ci chce dieta ci nie. Radsej nech ho nema, ak by ho mala povazovat za nejaku pritaz. Ale vyhovarat sa na to, ze musi kazdy den vyvarat manzelovi a riesit svoje zaluby, tak preto nebude mat cas na dieta je sebecke.
Frezia, pises, ze treba si zariadit tak zivot, aby nam vyhovoval. Tak tebe potom asi vyhovuje, ze behas z prace do obchodu ku sporaku. Co tak povedat manzelovi, nech ti pomoze?
A tiez by si ho mala oboznamit s tym, ze ty dieta nechces. Ak o tom este nevie.

dan 27

zenu ktora nechce dieta by som asi nedokazal milovat.myslim,ze deti robia zeny krajsimi a davaju im osobnost.matky si vazim a nepripadaju mi ako sluzky.

zuzu usa

trosku ma takato davka sebeckosti poburila,ale je to tvoja volba,akurat sa zamysli ake to bude ked budes starsia,budu ta tie tvoje zaluby naplnat viac ako pohlad na tvoje dieta ktore konci vysoku skolu,na svoje prve vnuca...vsetky matky to zvladaju a byt tehotna je uzastne!!!

bibi1234

Frezia00-ved budes na materskej, rodicovskej dovolenke, takze Ti ta starost unava aspon z tej prace odpadne..:O) neodsudzujem zeny, ktore sa rozhodnu deti nemat, ale rozhodne by si to mala povedat muzovi, aby si ho o moznost mat dieta napr. s niekym inym nepripravila.. a keby si si zacala novy vztah, partnera si musis vychovat hned na zaciatku!!!-ja napr. cez tyzden skoro vobec nevarim, zijeme v BA cez den obedujeme v praci a vecer si dame rande v poluse a tam sa za 4-5eur kazdy z nas dosyta naje a taktiez mi nevznikne ziadny riad v kuchyni.. a cenovo to je rovnako, akoby som varila ja... perem pradlo a zehlim len v sobotu, domace prace mame rozdelene-on vysava, umyje dlazku, venci cely tyzden mojho psa:O)ja umyvam kupelku, utieram prach, upracem spalnu, obyvacku, kuchynu... vela zien pri zaciatku spoluzitia s muzom sa chce ukazat, ake su "gazdinky" a robia muzovi sluzku, potom sa na to stazuju... ale je to len o tom, ako si partnera naucis, takeho ho budes mat...

Frezia00

Pozri titi...ja deti tiez nechcem...Mam 29 rokov, som vydata....vzdy som po detoch tuzila..a nejako som prisla na to, ze ich vlastne nechcem, hoci moj muz ano...neviem si to predstavit s mojim muzom vychovavat deti...ved uz teraz hopkam v domacnosti ako sluzka a obsluhujem ho...Nemala by som pri tom na to dieta cas...nehovoriac o tom, ze clovek potrebuje cas aj na seba a svoje zaluby...Denne chodim do prace, z prace do obchodu, z obchodu rovno ku sporaku, pracke a zehlicke...o polnoci padam mrtva do postele...takze co z toho vyplyva? Treba si zariadit zivot tak, aby nam vyhovoval....Takze neodsudzovat zeny, ktore deti nechcu...mozno su zodpovednejsie a hlbavejsie ako kocky ktore nad tym neuvazuju...a ked niekto deti chce, tak nech ich ma...treba zit svoj zivot...taky, ktory nas naplni...preco by sme mali mat deti len pre to, ze sa to patri? sme slobodne bytosti - a nikto nemoze rozhodovat o nasom tele - okrem nas....Takze zabalte tu mamickovsko-nemamickovsku vojnu...kazdy zije tak, ako vie a ako chce...A viete co? Ja si asi pojdem pohladat noveho chlapa! A potom vam napisem ako to s tymi detmi dopadlo ;)

jaaa_dievca

ja mam 21 a tiez nechcem vo svojom zivote deti...mam kamaratky, ktore otehotneli uz na strednej, tak sa aspon vytesujem z ich malych babatiek, to je cele...moje deti - moja nocna mora...su sice zlate, ale je to celozivotna zodpovednost, a nenecham tie deturence trpiet za moje problemy, a odnasat si vsetko zle co sa stane...radsej budem sama :)

titi...

titi89 ja mám dve dcérky,vydala som sa neskoro,ani potom ma tak nesurilo hned mať deti,potom to vyšlo tak,že presne o mesiac som mala mať 35 ked sa mi narodila dcérka.Druhá sa mi narodila ked som mala 37 a pol.Neľutujem,že ich mám.Casom sa to všetko zmení.Toľko rozdielu je predsa medzi nami,ja som nikdy nehovorila nechcem mať deti.Nuž život je už taký,spolužiačky ktoré sa vydávali zavčasu už maju deti všetky 23-25 ročné.Ja ich mám 12 a 9,5ročné.Niektoré su už babky.