PRED PAR DNAMI MI DIAGNOSTIKOVALI CHOROBU LYMFATICKYCH UZLIN.ĆAKA MA HISTOLOGICKE VYŚETRENIE V BA.MA NIEKTO TAKUTO SKUSENOST?DAKUJEM
Lymfatické uzlihy/Hodkinston
Pekne pises Zizi o tych americanoch. Oni uz mnohe ucinne a mnohe prirodne lieky takto pochovali pod ciernu zem a to koli peniazom z chemoterapii. Zial, nie len americania toto robia. Na SK je to gigant ROCHE, ktory manipuluje NOU. Pozri temu Pravda o rakovine - vitamin B17.
Aby ste nemali problem to najst, tu je presnejsia adresa
www.realbodywork.com
Lymfaticke uzliny su aj v strede hrude
Mapku uzlin najdes na
www.realbodywork.com
anonymka a ostatni
ako to tu citam, tak som zistila, ze ja si teda na hrudniku-v medzihrudi, aj v okoli klucnych kosti, a aj v klucnej jame teda dokazem nahmatat uzlinky! ako to? to by tam za normalnych okolnosti nemali byt? teraz mam strach. su sice male, ale su. je to normalne? som sice dost chuda, ale aj tak sa bojim. mozem ich tam mat take malé?
jajka,
ja neviem, chystam sa, aspon na sono, ale co si mam dat vysetrit cele telo? a ani neviem ci je to mozne vidiet napr. na hrudniku a pod kostami, a tie hlbsie ulozene v tele a tak.
skor by ma zaujimalo, ako pokracuje vyskum a testovanie lieku na lymfomy a leukemiu , co vynasli cesi a teraz to prevzali americania-koli prachom-lebo cesi nemaju. nejak sa o tom nepise. a to vraj u psa zabrala uz hned prva injekcia a lymfom mu zmizol. ale ak by z toho amici nemali mat ziaden zisk, alebo teda slabi, tak to uzavru, ako neucinnu liecbu u ludi a cele sa to stopne, a mozno by mnoho ludi mohlo byt vyliecenych a zdravych, ale chemoterapie su dobre platene, tak sa obavam spolahlivosti testovania u americanov. vraj testy maju byt ukoncene tak o 6-8 rokov, takze tak o 10 rokov bude mozno liecba u nas, ak bude ucinna a budu z toho prachy pre istu skupinu ludi.neviem, akym mechanizmom to ucinkuje, ked je to len na lymfomy a leukemiu, ale i tak by to bolo super, aspon by sa clovek mohol prestat obavat tychto typov rakovin. skoda ze to neucinkuje vo vseobecnosti na vsetky typy. bolo by po strachu. tak ako nemas strach ochoriet na anginu, na ktoru mas antibiotika
zizi, a kde vsade mas uzliny? bola si s tym u doktora? ako vies ze to nemas?z coho mas potom uzliny?
jajka
necitala som ta od zaciatzku, nemam skusenosti s touto chorobou nastastie a dufam ani mat nebudem ani nic podobne, i ked sa samozrejme bojim, tiez mam vela uzlin ktore si posledne 2 mesiace citim na tele, tak mam strach a cosi som o tom citala a aj o temach co tu idu od damiana a podobvne, ...
tiez som myslela, ze sa to da zistit zu krvi a vraj to neukaze vzdy a vsetky druhy a dakedy ani uliny nie su hmatne a vobec sa to tazko zistuje, takze je to blbe, ale to asi kazda nadorova choroba sa zisti az ked je uz diost neskoro... a to je na tom to zakerne a smutne
zizi vdaka, a ty mas ake skusenosti s touto chorobou?mas ju? citala si ma od zaciatku?co si myslis, co mi je? mam tu chorobu?
jajka,
myslim, ze non hockin je rozsirenejsi a tam nemusis mat zdurene uzliny vsade, dokonca vobec a moze byt i na daktorych organoch a v crevach a tak......
no a k tym uzlinkam, ze vraj nemusia byt vobec velke, aj drobne mozu byt.
a krv nemusi byt zmenena vobec.. takze diagnostika je tu asi velmi tazka......aspon teda v zaciatkoch urcite, ak uz su ine priznaky-ktore zavisia od toho kde a na co-na aky organ uzliny tlacia, tak tak sa to prejavi, ale to uz musi byt asi viac tych uzliniek postihnutych myslim, a tie v bruch ci hrudi ani nenahmatas,....
...a aj to sojove mlieko-nepisu tam ci je z geneticky modifikovanej soje, ci nie, tak neviem, ci ho pit...?ako je to s tymi sojovymi produktmi. su ozaj zdrave?