PRED PAR DNAMI MI DIAGNOSTIKOVALI CHOROBU LYMFATICKYCH UZLIN.ĆAKA MA HISTOLOGICKE VYŚETRENIE V BA.MA NIEKTO TAKUTO SKUSENOST?DAKUJEM
Lymfatické uzlihy/Hodkinston
Prepáč, ok, už s Damianom neprehodím ani slovo, takže k hádkam nedôjde. Máš pravdu, tu sa majú riešiť iné veci. Ja som to s tou uzlinou mala tiež tak, dali mi antibiotiká, že uzlina sa stiahne, ale veru sa nesťahovala, tak ma presviedčali, že ešte mám počkať, že v druhej fáze liečby sa stiahne, ale nič. Tak som sa vybrala do BA za lekármi, ktorých som poznala z predošlého pobytu v nemocnici a tí boli zhrození, že tá uzlina musí ísť okamžite von a na histológiu. A už to išlo... Ale to hovorím len svoju skúsenosť, tvoj prípad môže byť samozrejme o inom, nie som doktor, netušim
preco sa tu musite hadat, este aj na takejto stranke, na ktorej som si mylsela, ze sa tu pise o chorobe, o pocitoch ludi, ze sa tu mozem opytat co ma trapi, a ze ludia, ktori si nieco prezili, ze mi pomozu....moja neistota stale pokracuje, neviem ci som chora alebo zdrava, mam pockat na krvne testy po tych antibiotikach do septembra, ale co ked uz bude neskoro? je mi dobre, nemam nijake priznaky, obcas ma svrbi telo, ale bola som s tym u koznej ale nic sa nedeje.ze vraj. a povedali, ze ta uzlina by sa mala po tych tabletkach stiahnut, ale vobec na nenereaguje, je stale tam.
A čo teba do toho, prečo som sa koho čo pýtala! Však sa už spamätaj. Ja som dospelá, svojprávna osoba rozhodujúca sa sama za seba a mysliaca svojim rozumom. Sa upokoj láskavo
Lorrie!
oprava: 'Verim, ze Tvoj pristup k tomuto stretnutiu nezavisel od jej odpovede'.
Mne, Tatiana, nejde do hlavy, preco si sa Beaty pytala, co si mysli o tom planovanom stretnuti. Verim, ze Tvoj pristup k tomuto stretnutiu nezalezalo na jej odpovedi, kde zase nezabudla spomenut svoje negativne stanovisko voci zdravej strave. :)
Damian neklam, dobre vieš, že to nemá s tebou ani s tvojimi diskusiami nič spoločné. Bol to sen pani Lei ešte predtým ako si sa ty zjavil a bola len otázka času, kedy sa zrealizuje
Azda sa schyluje na lepsie casy. Po diskusiach o vyzive na stranke www.lymfom.sk obcianske zdruzenie Lymfoma Slovensko sa rozhodlo usporiadat 4 dnove stretnutie zamerane na vyzivu a stravovanie. Blizsie info na uvedenej stranke. Huraaaaaaaaaaaaaaa!