slecny, pacia sa vam okuliare na muzoch? co mam skusenosti tak tie pekne dievcata (prosim moletky a skarede intelektualky nereagujte) pritahuju muzi bez okuliarov preco je to tak?
okulare na mozoch
vid Superman...s okuliarmi trapny Clark Kent, bez nadherny sexy Superman.
kolko sexidolov nosi okuliare?
tusim aj Spiderman bol na tom tak isto, ci nie?
a nesprdnite ma za komixove postavy :) ide o stereotypy. urcite ak spoznas cloveka, tak ti nezalezi ci ma okuliare. pokial ide o prvy dojem, proste obycajne vyzeraju ludia lepsie bez nich.
uz to ze v skole sikanuju decka s okuliarmi, preco asi?
a ludia s okuliarmi su casto kvoli tomu aj zasiahnutymi tymi negativnymi zazitkami.
niekomu sa ludia s okuliarmi urcite pacia. ja napriklad neznasam muzov v oblekoch. je to vec vkusu.
pockaj teraz aby sme si ujasnili veci...o sebe si zrejme myslis ze si asi strasne krasny, ked by si si trufol na miss co? :D..mne osobne by na chalanovi nevadili okuliare..prave naopak..moze v tom vyzerat viac sexi..ako tu uz bolo pisane vo viacerych prispevkoch..a by si sa cudoval, kolki chlapi uprodnostnuju tie moletky pred vychrtlimi babami..nehovorim tu teraz ale o babach, ktore maju sto kil..aby bolo jasne..
Mas tu viacero nazorov a len jeden od zeny potvrdzuje tvoju teoriu. To by som za potvrdenie tvojich dlhorocnych skusenosti nepovazovala.
cicusa03 - ak ty mas trochu inteligencie tak veta "vies krasa je relativny pojem..pre kazdeho je nieco ine krasne" sice plati ALE asi vies ze miss sr 2010 nevyhra moletka. hovorim o krase co kazdy muz odkyvne ze ano je to pekna zena. tak a dalej ci ma dievca alebo nema okuliare je to jedno co som zistil ale u muzoch to tak nieje aspon ja a jajka001 to asi len vidime :(
buchto, takze tebe islo o to, aby sme pritakali tvojej "teorii"? to si mal napisat hned na uvod. zbytocne stracat cas vyjadrovanim svojho nazoru, ked ty si chcel pocut ten svoj :-)
mam pocit ako keby citam prispevky dospievajucich adolescentov a nie dospelych ludi..prosim ta ty co riesis? keby si bol taky krasny tak sa za tebou obzru aj s okuliarmi..sama nosim okuliare a nevidim v tom rozdiel, ci ich mam alebo nie, chlapi sa otacaju tak ci tak..takze je to asi v tom, ze bud mas zle zvoleny ram, alebo si az moc fandis :) a nehnevaj sa..ale pisat tu o tom, ze moletky a skarede nepiste...vies krasa je relativny pojem..pre kazdeho je nieco ine krasne..a ak mas take vysoke iq ako pises, tak by si mohol vediet to, ze krasa nie je vsetko :) a ak si hladas priatelku podla toho, kolko bab sa za tebou otoci ked nemas okuliare, tak potom lutujem tvoju nastavajucu, pretoze mat pri sebe takeho povrchneho chlapa by nechcela ani ta najdokonalejsia zena..a ked uz ide o to..vies ako sa hovori..na zapisknutie sa otacaju len k...y! a ak chces mat doma zensku ktora ta podvedie pri kazdej prilezitosti, tak prosim :) dolu okuliare a ides na to! :D
sim - preco divny, rocne skusenosti proste a pytam sa co v tom moze byt
najviac sa mi paci reakcia jajka001_ bo ta mi to potvrdila :) ostatny nieco konstruktivnejsie! :))
buchto, na diskoteke su vsetky opite, takze sa nehnevaj, nic im neprekaza, ani keby si hned v popolnikoch prisiel :-)
no ved si kup tie kontaktne sosovky alebo chod na operaciu a mas po probleme
Ty si nejaky divny, nie? Suhlasim s nazormi, ze ak babu zaujme chlap, tak je uplne jedno ci ma, alebo nema okuliare. Len preto, ze ma dotycny okuliare, by som ho urcite neodmietla. A nie som ani skareda, ani moletka.