okulare na mozoch

buchto

pauli - ale teraz nemam ziadnu a tie na diskotekach same divne preto chcem normalnu (ale peknu) a to cez den skor spoznam ale ked mam brile ta neni sanca

mancika

pekna som aspon podla iných ,seba nesudim ,som aka som , ale za to že este niekto po mne piske a už som to zoparkrat zažila, tak mam jednu zasadu, neotačam sa ,vieš ako sa hovorí , piska sa len ka kurvy a na psov a ja ani do jednej kategorie nepatrim a ani nechcem patriť

pauli 73

buchto:) a to ti tak na tom záleží aby si vedel koľkým by si sa páčil? A nestačilo by ti keby si sa jednej a úprimne? a nie si ty tak trochu narcista?

buchto

mancika - takze normalna baba je ze pekna? lebo tazko ovplyvnis ked si pekna ze ci na teba piskne niekto alebo nie ;) to je vec druhej strany :)

datelinka - akoze je tu dlho to forum uz sami mohli na to prist aj vek by bodol aspon cca

mancika

normalne , je taka ktora má aj IQ a nie je tupańa a nie taka , na ktoru pískne hociktory chlap ako na suku a ta pobeži za tebou

buchto

pauli mna to trapi ze ked ich nemam tak nemam problem ale s nimi ano :( preco to tak musia brat chapes potom cez den napr. ked ich mam ani neviem kolkym by som sa pacil keby som ich nemal :)

datelinka

buchto, tak potom je mozno chyba prave v tvojich okuliaroch. nemas ich ty nejake velke? nemas velmi hrube skla? lebo inak, ked sa bavime o vybere silnych a zdravych jedincov, tak zaraz budeme naozaj na vgymretie. aj ocnych vad pribuda, deti travia cele dni pri ppc, ale aj co sa tyka inych chorob a to omnoho vaznejsich, ako je ocna chyba.
buchto, niektorym ludom okuliare pristanu, inym vobec. proste, ber to tak, ze patris k tej druhej skupine.

pauli 73

buchto ak by si bol zrelý a sebavedomý muž takéto veci ta nebudú trápiť. tak asi tie dotyčné nebudú mať vysoké IQ ked človeka odmietajú len kvôli okuliarom. A neviem kolko máš rokov a aké priateľky si hľadáš ale ja som sa na chlapov takýmito očami pozerala keď som mala maximálne 17 rokov :)