okulare na mozoch

mancika

PS: este dodám ,že peknému chlapovi okuliare pristanu , ale ked je to špaťak ani tei najšik okuliare mu nepomôžu

datelinka

buchto, never tomu, ze intelektualky beru co pride!!! prave naopak. inteligentnejsi ludia su omnoho narocnejsi na vyber partnera. to, ze tak zmyslas svedci o tom, ze ty k intelektualom nepatris :-)

buchto

pauli 73 - to sa neboj ja mam iq velmi vysoke inac by som ani nepracoval kde pracujem :) ale mna ako pises "menej atraktívne intelektualky" proste nezaujimaju mne sa zena musi pacit no pisem preto lebo ked si dam okuliare dole tak nemam problem pekne dievca zaujat ale ked ich mam tak to nejde a to nie raz sa stalo teda som si chcel mozno len potvrdit teoriu "geneticky dokonaleho vyberu" zo strany samicky :)

datelinka

a zabudla som dodat, poznam par muzov, ktori samozrejme maju ramy velmi chic, a velmi im pristanu, dokonca si ich neviem bez nich predstavit, dokonca by vyzerali ako zena bez sperku. ale zaklad je, vybrat pekny, moderny ram.

mancika

teiž sa mi pačia chlapi bez okuliarov, vieš je to tak , zo zasady chceme zdravych chlapov na zakladanie rodiny, nie s vadou očí

pauli 73

buchto a tu ako rozoznáš či ti píše škaredá alebo pekná? :)
osobne si myslím, že ženám na tebe nevadí či máš okuliare ale asi si podľa všetkého náročný ale nie na seba ked takto ženy selektuješ. By si sa divil ako aj menej atraktívne intelektualky vedia byť náročné na výber partnera ale svoje požiadavky nekladú na krásu ale IQ a dobre robia lebo krása pominie a...
Okuliare sú sexi ale záleží na akej hlave sa nosia :)

datelinka

pauli, presne to som si domyslala, ze su to nejake okuliare na mozog :-))
a este ze mam dovolene vyjadrit sa :-)
ani mne okuliare na muzoch neprekazaju, ale treba ramy vyberat tak, aby nerusili tvar, alebo aby pekne vyzvihli to, co maju. treba sa aj riadit podla mody, lebo zas nie vsetko, co bolo pekne pred desiatimi rokmi, je pekne aj dnes. no a samozrejme, ak ma niekto vyssie dioptrie, su vkusnejsie kontaktne sosovky. plusove dioptrie totiz oci prilisne zvacsuju, a minusove zmensuju. ale to hovorim naozaj o vysokych cislach :-)

jajka001_

hej myslim ze to tak, proste vidis ze nie je uplne zdravy, alebo tak, neviem, ja okuliare proste neznasam
ako nemam nic proti ludom s okuliarmi ved to ma kazdy druhy ale co sa tyka estetiky...ale niektori tak vyzeraju inteligentnejsie.
ano myslim ze je to v podvedomi ze hladame zdraveho samca :D

buchto

nemam proti nim nic! vazne, len ma nezaujima ich nazor nakolko tie skupiny dievcat beru co pride a urcite nerozoberaju ci ma alebo nema okuliare. a kolko mas rokov? preco to lepsie vyzera? mne je uplne jedno ak je dievca pekne ci ma alebo nema no zda sa ze vam nie, je to nieco geneticky dane? z davnych dob ze muz bol lovec a teda ak mal horsi zrak neuzivil jaskynnu zenu? aspon mna to tak napadlo ze to tak je