Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

okulare na mozoch

cicusa03

superman je obycajna hra kamier a vizazistov..nemyslis? nemyslis ze to je zamer toho filmu? na to by som sa moc neobracala..akoze ja nechapem ale aj tak co tu riesis, tak proste ked chces zbalit babu, tak si das dolu okuliare...pochybujem ze by jej to vadilo neskor, ked jej povies, ze ich mas..a ak ti ide len o to, aby sa na ulici za tebou otacali..prepac, ale to je detinske..

sim

cicusa, uplny suhlas, podla chlapov tiez vyzeram dobre, v nijakom pripade by som neodmietla rande len preto, ze dotycny ma okuliare.

buchto

cicus ale ked proste s nimi nic a bez nich v pohode s dievcatami? hmm? myslis ze som si to vymyslel :( pozri si supermana radsej :)

cicusa03

buchto ja som nepovedala, ze sa chcem s tebou stretavat :D o to nemam zaujem..len som povedala, ze by ma zaujimalo ako vyzeras... a sim som rada ze so mnou suhlasis..vies niektorym ludom nevysvetlis nic ked si cosi vezmu do hlavy..naozaj bude problem asi niekde inde a nie v okuliaroch..podla chalanov som atraktivna baba, za ktorou sa na ulici obzre nejeden muz a urcite si nevyberam podla toho ci ma okuliare alebo nie..

sim

cicusa suhlasim, dnes uz sa nesikanuje preto, ze ma niekto okuliare.

Myslim, ze aj keby som svojim peknym kamaratkam navrhla rande naslepo s chlapom s okuliarmi, nijaka by neodmietla preto, ze ma okuliare.

Buchto, u teba bude problem niekde uplne inde ako v okuliaroch.

buchto

cicus 0 moze byt ale mna take zeny nezaujimaju tak asi neviem co chcu no uz to neriesme a prepac nestretavam sa cez internet

cicusa03

by si sa cudoval, v mojom okoli poznam zeny, z ktorych su skor praveze tie moletky narocnejsie na vyber partnera...v tom co si napisal, ze za to ze je skareda a tucna tak berie vsetko..to je totalna blbost..a aj moletka moze byt pekna :)..inac..len tak pre zaujimavost by som si ta chcela pozriet, ze ako vyzeras

buchto

jajka001_ - moja, ten tvoj prispevok o supermanovy.. to som minule vysvetloval kamosom ako to je!!! a podla toho ako pises si aj dost inteligentna dakujem ti za nazor :) aj na zakladke ze okuliarnik proste ma to hlboko v nas nieco to je pravda!

pauli 73 - nie, mna zaujima aj inych nazor a mam rad diskusiu preto pisem aj tu :)

cicusa03

jajka prosim ta...deti boli kedysi sikanovane ked neboli stylove moderne okuliare, boli popolniky...pochybujem, ze buchto nosi nieco take..v dnesnej dobe su okuliare uz aj vyhladavane len ako doplnok..to co si tu opisala su doby minule

buchto

cicusa - ja seba nehodnotim velmi krasneho ale trufol by som si na hocijaku problem je ze nie na miss tam uz rozhoduju aj ine $$$ vplivy a tak :) dobre nehcel som nikoho urazat len som nechcel citat prispevky od tucnej od dezertu polepenej xi xi moletky co vysedava za pc a napise mi tu "mne sa pacia aj s okuliarmi" no.. jasne ze sa jej pacia, preto som to selektoval na pekne nech sa vyjadria :(