vzťah so starším mužom

Príspevok v téme: vzťah so starším mužom
ptacatko

Prosím Vás pomôžte mi. Mám vzťah o 24 rokov starším mužom a ja mám 17. Milujeme sa velmi, len chcem poznať váš pohľad na to. Som zo všetkého vyhúkaná, pretože nič takéto som ešte k nikomu necítila. A toto nie je môj prvý vzťah. Vždy ma priťahovali starší muži...som s ním strašne šťastná a chcem spraviť aj jeho šťastným. Veľmi ho milujem. Ja vo veku nevidím prekážku, veď koľko ľudí na zemi majú takýto vekový rozdiel a sú spolu šťastný, len ma trápia rodičia. Jasné, že o tom nevedia, len sa bojím toho keď to zistia. Zbili by, max. vyhodili z domu ale tým asi nič nevyriešia. Čo vy na to?

mrakoplasa

no,ptacatko,celkom suhlasim s poslednym prispevkom.ak riesis uz teraz,o par rokov sa nedoriesis..v mladosti(uf,ja mam 18 a pisem ako 40rocna,prepac) hladas oporu,pochopenie,ochranu,a to ti on nepochybne dava,ale neskor sa ti prehodia priority,a to urcite aj v laske.
mam 18 a moj priatel v lete bude mat 28,mne to vyhovuje,lebo on je uz vybureny a velmi rozumny.
drzim palce.

dada

Ptacatko...si naozaj este mlada, a hlavne preto to riesis, keby si bola zrela, tak by si milovala a nie riesila vas vztah...osud vas spojil a osud to zariadi tak ako to ma byt...nie tak ako to je spravne... a co je vlastne v zivote dolezite??? myslim, ze laska a nie to kto ma kolko rokov...good loock

encianka72

Ja mam vztah s chlapom o 16r starsim uz 10 rokov (ja 34, on 50) a teraz nestaci somnou drzat dych... Je stary.

danijana21

Ptáčatko- ty si ešte dieťa niesi pripravená na takýto vzťah po duševnej stránke teda podľa mńa.Ja mám 21 rokov a mám priateľa o 19 rokov staršieho a aj keď ho ľúbim trápy ma náš vekový rozdiel čoraz častejšie. A viem že o pár rokov možno láska ochladne lebo on chce už deti a ja tak o 5rokov chápeš? Asi je pravda že keď ho ľúbiš tak nad tým nerozmýšľaš,ale o pár rokov budeš keď on bude starý a ty v najlepšom veku.Arodičom to povedz keď budeš mať aspoň 18 rokov aby ti nevyčítali tvoj vek. Maš čas na premyslenie nikam sa neponáhľaj a rozmýšľaj čo je dobre pre teba. Ja môjho priaťela milujem 2 roky ale už u mňa vyhráva rozum. Skús mi ty poradiť. :)

sjella

na veku mozno nezalezi, ale ty si podla mna este velmi mladucka na vztah s o tolko starsim, kazdopadne, drzim palce, ale velmi tomu neverim..

sjella

no, je to sice krasne ze sa milujete, ale uprimne, podla mna vam rto velmi dlho nevydrzi.. este by ma cvelkom zaujimalo, ako dlho sa poznate a ako dlho ste spolu

1iva

To si ale musi uvedomit ona... Ale clovek nikdy nevie....mozno je to naozaj laska a mozno z jeho strany len take pobavkanie sa s mladuckou kockou:-)

marCOS

hmm thak ty mas na to asi dost skresleny nazor,,,podla mna taky chlap nehlada lasku u 17 rocneho dievcata,,,nevyzera to ani na dlhodoby vztah,,nema to zmysel