Prosím Vás pomôžte mi. Mám vzťah o 24 rokov starším mužom a ja mám 17. Milujeme sa velmi, len chcem poznať váš pohľad na to. Som zo všetkého vyhúkaná, pretože nič takéto som ešte k nikomu necítila. A toto nie je môj prvý vzťah. Vždy ma priťahovali starší muži...som s ním strašne šťastná a chcem spraviť aj jeho šťastným. Veľmi ho milujem. Ja vo veku nevidím prekážku, veď koľko ľudí na zemi majú takýto vekový rozdiel a sú spolu šťastný, len ma trápia rodičia. Jasné, že o tom nevedia, len sa bojím toho keď to zistia. Zbili by, max. vyhodili z domu ale tým asi nič nevyriešia. Čo vy na to?
vzťah so starším mužom
no,ptacatko,celkom suhlasim s poslednym prispevkom.ak riesis uz teraz,o par rokov sa nedoriesis..v mladosti(uf,ja mam 18 a pisem ako 40rocna,prepac) hladas oporu,pochopenie,ochranu,a to ti on nepochybne dava,ale neskor sa ti prehodia priority,a to urcite aj v laske.
mam 18 a moj priatel v lete bude mat 28,mne to vyhovuje,lebo on je uz vybureny a velmi rozumny.
drzim palce.
Ptacatko...si naozaj este mlada, a hlavne preto to riesis, keby si bola zrela, tak by si milovala a nie riesila vas vztah...osud vas spojil a osud to zariadi tak ako to ma byt...nie tak ako to je spravne... a co je vlastne v zivote dolezite??? myslim, ze laska a nie to kto ma kolko rokov...good loock
Ja mam vztah s chlapom o 16r starsim uz 10 rokov (ja 34, on 50) a teraz nestaci somnou drzat dych... Je stary.
Ptáčatko- ty si ešte dieťa niesi pripravená na takýto vzťah po duševnej stránke teda podľa mńa.Ja mám 21 rokov a mám priateľa o 19 rokov staršieho a aj keď ho ľúbim trápy ma náš vekový rozdiel čoraz častejšie. A viem že o pár rokov možno láska ochladne lebo on chce už deti a ja tak o 5rokov chápeš? Asi je pravda že keď ho ľúbiš tak nad tým nerozmýšľaš,ale o pár rokov budeš keď on bude starý a ty v najlepšom veku.Arodičom to povedz keď budeš mať aspoň 18 rokov aby ti nevyčítali tvoj vek. Maš čas na premyslenie nikam sa neponáhľaj a rozmýšľaj čo je dobre pre teba. Ja môjho priaťela milujem 2 roky ale už u mňa vyhráva rozum. Skús mi ty poradiť. :)
sjella,,,mas pravdu,,,mam rovnaky nazor
To si ale musi uvedomit ona... Ale clovek nikdy nevie....mozno je to naozaj laska a mozno z jeho strany len take pobavkanie sa s mladuckou kockou:-)
hmm thak ty mas na to asi dost skresleny nazor,,,podla mna taky chlap nehlada lasku u 17 rocneho dievcata,,,nevyzera to ani na dlhodoby vztah,,nema to zmysel