Prečo ešte nespíte?

leeerka

trvalo to skoro tri hodiny ..a rozmyslala som nad roznymi vecami, napr nad pracou ..a potom aj nad hlupostami .. napr sedeli predo mnou taki dvaja chalani a ma napadlo, ze ci nie su tepli, ked mali tak pekne pri sebe hlavy ..ale asi neboli :-D a potom este ze som stretla sesternicinho syna, ktory je o rok mladsi odo mna a sme skonstatovali s kamoskou (takisto je to sesternicin syn, lebo jej ujo a moja teta sa zobrali) ze aky je z neho fesak velky a aky je slusne vychovany .. musim ho zlanarit niekedy von na pokec :-D teraz to bolo len tak nahodne a nerychlo, ked som ho stretla na trhoch

ojka

to bolo až také dlhé? kolko to trvalo?kade ti myslienky lietali? No ved jasné, ja chapem, ked človeka chytí naladička, tak čo už s ním (;

leeerka

ojka, tak mne sa tiez vzdy neche malovat nechty ..to len ma musi chytit nalada :-D a niekedy ich sale menim a inokedy len tak nenamalovane ich mam :-D

leeerka

a kino bolo dobre, nemala som najmensie namietky :-D aj ked som uz rozmyslala aj nad inymi vecami, kedze to bolo take dlhe :-)

ojka

leeerka, fuuuha, a ja väčšinou chodievam s nenamalovanými "palčokmi" ((-: to je tiež celkom rychle a praktické (-:O

leeerka

ojka, no aj chcelo..lebo si chcem dat zajtra fialovy sveter a potrebovala som si hodit aj rovnaky odtien laku a nie ten, co som mala teraz ..ebo bol bledsi :-D
bingham ..ts ts ts .. ako ty to len dobre vies, ze si na seba potrpim