Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
pre mna to bolo kedysi tiež také divné, taký nezvyk mať tie okuliare na sebe...
no tak stale so sa neak prehadzovala.. :-D a okuliare napravala .. alebo mam taku malu hlavu :-D
teeeda, tak už ti tam bolo asi ťažko obsedieť v tom kine (;
trvalo to skoro tri hodiny ..a rozmyslala som nad roznymi vecami, napr nad pracou ..a potom aj nad hlupostami .. napr sedeli predo mnou taki dvaja chalani a ma napadlo, ze ci nie su tepli, ked mali tak pekne pri sebe hlavy ..ale asi neboli :-D a potom este ze som stretla sesternicinho syna, ktory je o rok mladsi odo mna a sme skonstatovali s kamoskou (takisto je to sesternicin syn, lebo jej ujo a moja teta sa zobrali) ze aky je z neho fesak velky a aky je slusne vychovany .. musim ho zlanarit niekedy von na pokec :-D teraz to bolo len tak nahodne a nerychlo, ked som ho stretla na trhoch
to bolo až také dlhé? kolko to trvalo?kade ti myslienky lietali? No ved jasné, ja chapem, ked človeka chytí naladička, tak čo už s ním (;
ojka, tak mne sa tiez vzdy neche malovat nechty ..to len ma musi chytit nalada :-D a niekedy ich sale menim a inokedy len tak nenamalovane ich mam :-D
a kino bolo dobre, nemala som najmensie namietky :-D aj ked som uz rozmyslala aj nad inymi vecami, kedze to bolo take dlhe :-)
leeerka, fuuuha, a ja väčšinou chodievam s nenamalovanými "palčokmi" ((-: to je tiež celkom rychle a praktické (-:O
oukej, bingham, aj tebe bru noc a pekné sny (:
ojka, no aj chcelo..lebo si chcem dat zajtra fialovy sveter a potrebovala som si hodit aj rovnaky odtien laku a nie ten, co som mala teraz ..ebo bol bledsi :-D
bingham ..ts ts ts .. ako ty to len dobre vies, ze si na seba potrpim