Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka, dufam,že som ťa nezobudila ((-:O
no to bude riadna unava teda, treba si aj oddychnuť, to je zdravé (: asi si moc prepracovaná a vyčerpaná....
ja osm vas zhanala preto, že či ste si aj vy všimli čo sa vám zobrazí, ked kliknete na : Chcem vidieť iba dobré rady v tejto téme
ja som si to všimla iba dnes (;
si predstav, ojka, zas som dnes zdriemla vecer asi na 10 minut :-) toto sa mi nikdy nestavalo. ja som nikdy cez den nespala, ale teraz taka unava na mna pride, ze musim zavriet oci.
hlasim sa :-) uz som tu :-)
inaaaaak, datelinka, bingham, ste tu? ((-:
shaula a cože ideš doktorovať? niečo važne? neboj, ja ti palce určite držat budem, ja som si to u lekara tiež dnes už "odtrpela" ((-:
tak, ja vas opustam, zajtra mam dost na hovno den. sami doktori ma cakaju... tak sa pomodlite za mna, nech ma neodvlecu na krematoria. :P
ojka: este nie :)
lost: ja nechcem byt dopravacka... ja to rovnou ciarou beriem na forezne discipliny a kriminologiu :)
Uz len sa dat psychicky dokopy :D
lost, dakujeeem (:
shaula, tak potom aj tebe good luck a v ktorom si ročníku? už sa pripravuješ na prijímačky nebodaj?