Prečo ešte nespíte?

bingham

tak vitam vaas....:DDD ani ja som si to nevsimol....fuuuha...to akurat tento jeden prispevok...tam takto sviete....:DDDD

ojka

teeeda, hned som zasa o čosi mudrejšia (:
no tak utekaj, datelinka naša, nech si zajtra zasa celá svieža a nabrala krasnu zalenu fajbičku ((-: aspon ten bolehlav vyspíš (;

datelinka

staci jedna ojka, pocita sa za kazdu fajku +1, za kzdy krizik -1. a to sa zratava. sama sebe ale nemozes dat fajku.
mne strasne pomaly nacitava vsetko, potrebovala by som restartovat pocitac, ale uz kaslem na to. asi pojdem skusit spat, hrozne ma boli hlavka :-((

lost

ojka - hej hej, je to binghamov prispevok :) ten bol velmi dobry :)

...preco len ten cas tak rychlo uteka :D bru noc vsetkym :)

ojka

ja som mu dala tiež fajfku, ale to podla mna jedna nestačí neviem, to až dnes som skušala, že či to niečo vyhodí aj v našej teme (:

datelinka

tu zelenu fajku som dala ja binghamovi, pretoze som mu uchmatla dvetisicku, sice nechtiac, a este aj kvoli tomu, ze to tak pekne uviedol :-) asi sa dlho chystal :-)
ojka, vsak to uz tak funguje najmenej dva mesiace :-)) fakt si si to nevsimla? ci len neskusala?

ojka

lost, nejde o to, že kolko, (sice aj to je sranda ), ale ide o to, že ktorý, bingham by bol poctený, ktovie či on o tom vie ((-: