Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nechcem vam tu vtierat ja som len vedela ze tu vas najdem vsetkych:) tiez by osm vam chcela popriat nadherne vianoce a krasny novy rok a tebe denz a bingham zvlast:) majte sa krasne
datelinka, ja som ešte ani nezačala, dnes bude noc zasa dlhá, tak postíham (: ked spomínaš, že si si tak na nás zvykla, tak to asi viacerí tak citia... je to super, ked tu je vždy niekto, kto tomu druhému robí spoločnosť (:
datelinka- je mi az trapne:(
ta kniha mi stale neprisla:(((
napisem ti hned ako ju budem mat.
Sorry.:(
ja som sa zlakla, ze budes citit cesnak :-))) ale niee, ten som nemala :-)
datelinka- ja citom:)
uff:)
prijemne a ......vzrusujuce :)
aj ja som uz balila dvakrat v noci a este stale mam nezabalene darceky :-)) ale teraz nemozem, prezradila by som jeziska :-))
denz, vdaka, samozrejme vsetkym vam srdecne prajem krasne sviatky, sme tu ako jedna rodinka, tak som si zvykla na vas, ze by som vas s prianim aj vsetkych vyobjimala :-) citite to?
datelinka- ved aj tebe a vsetkym ludom dobrej vole:)
inko (: dakujem, prajem ti podobne (: fuha, to máš tych darčekov tak vela? Niekto musel asi poriadne posluuuchať (:
no vidíte, tak mi to až tak nepreskakuje, ked viacerí tie kolačiky upratuju (: datelinka, a kolko druhov kolačkov ste doma popiekli? inak, ja mám zasa piatok ((-: zajtra bude určite sobota, lebo sa doupratuje doma po tom všetkom zhone a tak... (:
inko, vdaka, aj tebe najkrajsie, najstastnejsie a najpokojnejsie dni :-)
inko:)
pjekne a stastne:))