Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
noo urcite ze sa jej chcelo....leeerka si na seba veeelmi potrpiiii :))))
ok...lucim sa tu s vami peknuuuuu noc :)))
a ako sa pačilo? fuha, a to sa ti ešte takto v noci chcelo robiť? (;
ojka, nic taketho neporabam, len som prisla pred hodinkou z kina, tak som si este nechty stihla urobit a pomaly aj spat pojdem, kedze som toho v noci vela nenaspala ...ale uz len dnes do prace a do pondelka volno :-D tak chvalabohu
nooo zrejme uz naozaj idu vsetci spat :DDD a vraj ze nespaaaci :P
zdar leeerka a čo takého porabaš, ked na chvilku? posteľ čaka? (:
binghaaam, jasné, že máš byť poctený (; nám sa tvoj umysel očividne veľmi pačil (:
dakujem datelinka, si zlatá, tak sa teda vyspi do ružova, keď ti tak lepšie (: a už žiadne čakanie a nervičkovanie, pekne všetko povypínaj a budeš mať kliiiidek (:
dobru aj tebe (:
ale tusim uz idete spat, ci sa mi to len zda ? :-D
no neviem ci zrovna pocteny :)))....nemuselo by to tam tak svietit :DDD..., ale z mojej strany tam bol dobry umysel k vaaam :))))
datelinka....tak peknuuu noc....a rano nech hlavicka nebolii :))))
zdarte ludia..tak som sem na chvilku skocila :-D
no, zelena na mne nebude vyzerat prilis zdravo :-))) hadam sa vyspim do ruzova :-)) neboj, ojka, kym sa ja dostanem do postele, bude najmenej jedna hodinka :-)
ale hlavne nemam nervy na to cakanie a nacitavanie a uz ani na restartovanie :-))
tak dobru nocku, ojka, aj tebe prajem nech sa ti podari vybuvat, kolko sa ti ziada :-)