Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja sa este len chystam poupratovat kolaciky :-)) ojka, davala som cokoladovu polevu na pernicky a posypala ich mysimi hovienkami, teraz tu pekne tuhne ta poleva, kolaciky porozkladane vsade ... zaraz ich upracem.
ojka, ja mam dnes piatok, ale nestiham, vy uz mate sobotu, vsak?
hou hou hou
ojka, bingham, denz a detelinka :)
iba vam chcem zazelat pekne sviatky a vianocnu pohodicku
a ja hned aj pokracujem v baleni :)
heeej, bingham piekol saaam? a čo dobreho? No ved kde je, nech sa pochváli.... (:
bingham piekol a sam:)
musel pocuvat doma:D
denz, teeeda, každý máme vlastný štýl upratovania :D bingham a ty si ich ako/kde upratoval? ((-:
ojka- ak myslis poupratovanie kolacikov v tescu........tak ano:DD
denz o tom sa neda pochybovať predsa (; a ty si kolačiky už poupratoval? a upiekol poriadok?
hm, to ti mam prezradiť svoje know how? no neviem , neviem.....tak poviem ti ale nejaké prisady ak chceš, postup si musíš domyslieť sam :D takže treba nam nejaku pracovitu ludsku jednotku,poprípade aj viac, šikovnosť, chuť do pečenia upratovania, handru, vedierko, nejakú vecičku na leštenie,vysávač a kus zmysla pre humor, ak som niečo zabudla, čo už (-:O môže byť?
ojka- pochybovala si niekedy o mojej ,,super"??
:DDDD
ano niake som uz poupratoval...;)....,a prezrad mi ten navod ako upiect poriadok :P