Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jeje, dobra vila, ake mile, ze sem dnes kazdy aspon na chvilku pribehne :-)
dufam ze aj shaula anexus sa zastavia, tych najviac "beru" tieto sviatky :-(
ojka, tak to budeme asi spolu balit, o jednej v noci, moze byt? mas dost papiera? ja mam, ak ti bude chybat :-))
denz, nevadi s tou knihou, trpezlivost ruze prinasa :-)
zuzic prajem hlavne odvahu, zdrava by uz bola davno, vsak? len keby sa pana doktora nebala :-) ale nie, samozrejme, prajem zdravie kazdemu.
upratovat kolaciky? ach jaj, binghy... mas nejaku vianocnu deformaciu?:)
ojka skusky... jednu mam za B.. z druhej cakam na vysledky, bola to divocina :) ta profka je sialena, museli sme si vypnut mobily a hodit ich za seba do nasledujuceho radu...a ked kontrolovala indexy, tak sme museli polozit pero a pozriet sa jej do tvare, aby si overila ci sme to ozaj my.
Decka, tiez vam chcem zazelat krasne sviatky, keby som sem zajtra nemala cas dobehnut, alebo naopak vy. Uzite si ich v pokoji a laske, vela papkajte (dufam, ze ste nakuchtili vela!! :P ). Aspon si potom mozete dat aj novorocne predsavzatie... "schudnut", haha. A potom napiste, ako ste ich stravili, co pekne vam prinesiel Jezisko a pod :)).
bingham, ženská domýšlavosť :D ale aj denz mal také čudné myšlienky,... a čo to boli za kolačiky? (: definicia : "dobre" mi asi stačit nebude (-:O
ja som piekol ???...ako ste sa k tomu dostali hmmmm....:DDD...ja nepecem kolaciky..ja ich len upratujem ;)
ahoj inko2 :DDDDDDD
zuzik- tebe zelam obzvlast ,,zdrave" a potom az stastne a vesele vianocne sviatky:)
zuzic, tu sa nikto nevtiera, každý predsa vítaný (: aj tebe pekné a hlavne zdravé sviatky prajem (:
inko, ach jaj, ja nemám rada nakupovanie či už počas roka alebo na vianoce, niekto sa v nakupovaní vyžíva a ja fakt nemusím...ozaj a ako dopadla skuška? (: takže už môžeš s čistým svedomím oddychovať (: nooo, ževraj bingham upratoval kolačiky, ale či aj piekol, to je otazne, nejak sa nam k tomu nevyjadruje ((-:
zuzic ahoj :) aj tebe pekne sviatky, si prides na svoje co, ty certica :)
ojka, nie je ich tak vela, ale musim ich balit teraz, nemohla som skor, kedze som ich iba pred par hodinami kupila :P fuj... ja tak neznasam nakupy, a nemala som skor cas kvoli skole :)
a coze to bingham piekol? volaco sa mi obtrelo o usi( alebo oci?) si nebodaj aj recepty menite ? :)))