Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lexus corporation Toyota-
ja v pohode,ale s tebou sa mi zdalo,ze to ide dolu vodou:)
ci ako??:)
nexus ahoj, akurat sme ta tu spomínali, samozrejme len v dobrom (: krásne sviatky aj tebe prajem, a hlavne vela usmevu na tvari a hodiny kvalitne naspinkaného spanku (:
Cau Denz benz, ujde to celkom :) a ty?
s jedom opatrne???
lexus 500 :)
ako sa mas??:)))
caute vsetci, prajem vam krassne a vesele prezitie vianocnych sviatkov :)
bingham, dik aj tebe kraaaaaaasne vianoce, ty náš milý (: veru s jedlom opatrne,aby nahodou nejaká kostička neostala z rybky v krku (;
dobra víla, jej ty si zlatá (: dakujem veľmi pekne, aj tebe pekné, pokojné, šťasté a hlavne zdravé sviatky (: a samozrejme bohatého Ježiška, lebo si určite celý rok posluchala, tak si niečo zaslužiš (:
inko, on to nemá podeformované, to ja som sem taký kix hodila poobede, tak ma nenechal predsa v štichu (-:O tak spolu upratujeme kolače a pečieme upratovanie (; hihi, tak ta profesorka, to bola asi riadne psycho, také čosi som ja ešte nezažila, no tak ale hádam si tu skušku dala,nie? Zatial ti teda gratulujem k tomu jednému B-cku (:
datelinka, datelinkaaaaa, oukej, platí, budeme baliť jak o dušu, a veru, no neviem, bud mi len tak tak vystačí papiera, alebo mi helpneš (:
inak, ja tiež dufam,že shaula aj nexus zoberu tieto sviatky v pohode... a dlho som tu nezazrela lleillu a maxa a ani marylin, tak dufam,že aj oni su v poriadku a užívaju si "predvianočné zhony" (:
ahojte prajem vam kraaasne a carovne vianoce...., aby ste ich prezili...s ludmi ktorych lubite....:))) samozrejme....s jedlom opatrne... ;)
datelinka- nerad slubujem co neviem dodrzat:(
fakt som smutny koli tej knihe:(
citim sa hrozne trapne:(
som nemal ani naznakom o nej pisat:(
zuzik sa snad polepsi......slubila mi to:)