Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
datelinka, tak jinou drůběž, jo? ((-: a jaké je jeji jméno? ((-:
noooo, od nás práve odišli aj koledníci, príjemné spestrenie dňa (: a u vás chodievaju? či eee?
my mame "jinou drůběž" :-)) housky byli k snídani :-)))
aj u vás takým zvykom, že na Štefana sa pečie na obed huuuska? (: inak, dobru chut prajem (:
datelinka, však to je celkom milý budiček ((-: len niekedy nespravne načasovaný asi (; tak aj tebe bru noc, krásne sny a ničim nerušený spanok prajem.... papa
ja viem leerka, ze nie si taka. ja som len uviedla taky extrem, ktory mam v blizkosti, bohuzial :-)). ale ako som pisala, pomaha to mne pri udrziavani este vacsieho poriadku :-)
uz idem aj ja pomalicky, u mna nikdy clovek nevie, kedy budicek zanoti svoje "mami, mami" :-)))
papaapa, bru noc vsetkym nocnym sovam a kuvikom :-)
leeerka, kašli teraz na upratovanie, radšej si lahni a niečo naspi, ver , že potom budeš mať lepší pocit, aj ked nebudeš mať poupratované (: bru noc prajem
no tak ako ja tkato neskreckujem zase .. nemam ako problem vyhodit niektore veci a na co by mi boli stare veci? a veru mala bysom dokpit neaky nabytok, to je pravda ... :-D no nic ale ja sa lucim a idem spat ..tak dobru noc zelam ..a snad ked sa vspim, sa k tomu upratovanu aj dostanem
nooo, tak to aj ja, ja si na poriadok potrpím. Ja viem, hovorí sa, že genius sa vyzná v svojom neporiadku,... aj ja by som sa v nom vyznala, ale asi by som sa na to nedokazala dlhšie divať a hned by som s tym dačo porobila :D
ja som citliva na poriadok, takze mi ver, ze to dost prekaza mojmu estetickemu citeniu v praci. ale snazim sa nevsimat si :-))
tak tomu sa hovorí super kolegyna :D mne inak tiež doma hovoria, že som taký škrečok, že všetko škrečkujem, ale myslím, že zasa taký prípad ako tvoja kolegyna nie som.... u mna ma všetko svoje miesto (: