Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
my ideme aj zajtra na navstevu. inak dnes sa dost tazko slo, najradsej by som ostala spat doma, taky mrholivy a pochmurny cas :-)) ale ked sme sa uz slubili...
ojka, maly sa uz ani necudoval, ze bol taky dobry :-))
shaula, neviem o com to je ..este som to nevidela :-D
ahoj datelinka, tak malý si prišiel na svoje aj pod inými stromčekmi? ((-: asi veru dobre posluchal... u nás, teda kontretne ja, tiež nejak neholdujem TV, ked bývam na internate, tam ju nemame a doma sa pozeraám maximalne na správy a teraz cez sviatky, za ten čas čo som doma som toho tiež vela nevidela, akurat dnes kusok z mrazika (: my sa chystáme na navštevu zajtra,... hned ako prídu a odídu od nás koledníci dobrej noviny, tak vyrážame (:
mimochodom, teraz sme dosli z navstevy :-)) nabaleni :-) maly montuje a sklada :-)
vdaka za tip na film dna :-) mna uz nejak vobec nic nebavi v telke :-) serialy ma vobec nezaujimaju a filmy som uz skoro vsetky videla. ale my vlastne ani nemame telku, nikdy sa u nas nejako nesledovala. akurat vecernicek a spravy.
v noci sa ma spinkať a nie pratať :D ale ked sa mam priznať, mna v noci tiež niekedy prepadavaju také čudné aktivity :D
hm, sestra sa tiež chysta divať na tu srdcovu sedmu, žeby som sa pridala? neviem,... neviem....
leeerka: a o čom je srdcová sedma?
ojka, no take vaznejsie upratovanie by to malo byt ..lebo uz si nemam kam davat oblecenie .. kapacita mojich skrin je preplnena :-D a urobit si poriadok vo vsetkom ... ale aj tka som sa k tomu este nedostala..ako vravim isti to az noc ..vtedy to ide najlepsie
leeerka, dnes upratovať? ale nooooo, a to nejaké važnejšie, či povrchové pratačky? (-:O
shaula, ja to nedívam, už som to videla velmi vela razy, nejak ma to tam už neťahá k tomu... (:
ja radsej nie .. lebo to davaju kazdy rok .ale budem pozerat srdcovu sedmu o hodku aj nieco :-D