Prečo ešte nespíte?

datelinka

my ideme aj zajtra na navstevu. inak dnes sa dost tazko slo, najradsej by som ostala spat doma, taky mrholivy a pochmurny cas :-)) ale ked sme sa uz slubili...
ojka, maly sa uz ani necudoval, ze bol taky dobry :-))

ojka

ahoj datelinka, tak malý si prišiel na svoje aj pod inými stromčekmi? ((-: asi veru dobre posluchal... u nás, teda kontretne ja, tiež nejak neholdujem TV, ked bývam na internate, tam ju nemame a doma sa pozeraám maximalne na správy a teraz cez sviatky, za ten čas čo som doma som toho tiež vela nevidela, akurat dnes kusok z mrazika (: my sa chystáme na navštevu zajtra,... hned ako prídu a odídu od nás koledníci dobrej noviny, tak vyrážame (:

datelinka

vdaka za tip na film dna :-) mna uz nejak vobec nic nebavi v telke :-) serialy ma vobec nezaujimaju a filmy som uz skoro vsetky videla. ale my vlastne ani nemame telku, nikdy sa u nas nejako nesledovala. akurat vecernicek a spravy.

ojka

v noci sa ma spinkať a nie pratať :D ale ked sa mam priznať, mna v noci tiež niekedy prepadavaju také čudné aktivity :D
hm, sestra sa tiež chysta divať na tu srdcovu sedmu, žeby som sa pridala? neviem,... neviem....

leeerka

ojka, no take vaznejsie upratovanie by to malo byt ..lebo uz si nemam kam davat oblecenie .. kapacita mojich skrin je preplnena :-D a urobit si poriadok vo vsetkom ... ale aj tka som sa k tomu este nedostala..ako vravim isti to az noc ..vtedy to ide najlepsie

ojka

leeerka, dnes upratovať? ale nooooo, a to nejaké važnejšie, či povrchové pratačky? (-:O
shaula, ja to nedívam, už som to videla velmi vela razy, nejak ma to tam už neťahá k tomu... (: